Magazin

Încălzirea electrică prin soluții profesionale de la ElectricSun, în atenția românilor prin avantajele lor

Publicat: 05 dec. 2019

Un trend ascendent la nivelul întregii țări privind încălzirea locuințelor la ora actuală sunt sistemele de încălzire electrică ultra moderne. Panourile radiante alcătuiesc o categorie de interes pentru public, acestea evidențiindu-se printr-o serie de calități remarcabile. Un reper îl constituie magazinul online ElectricSun, în cadrul căruia se regăsesc soluții de încălzire profesionale, care au cucerit atenția celor ce doresc să ducă la un cu totul alt nivel confortul termic interior. 

Sistemele de încălzire electrică oferite de ElectricSun fac demonstrația faptului că românii prezintă un interes tot mai mare față de soluțiile alternative privind încălzirea, punând accent nu doar pe nevoia propriu zisă de încălzire, ci și pe cât de sănătoasă este aceasta. 

Contează bineînțeles în continuare și eficiența sistemelor, costurile pe care le presupun pe termen lung, precum și randamentul asigurat. Nimeni nu își mai permite să meargă la risc cu o astfel de achiziție, motiv pentru care informarea este un pas pe care oricine îl realizează astăzi. 

Panourile radiante reprezintă o alegere tot mai frecventă, deosebit de apreciată, iar cele ce stau sub emblema brandului ElectricSun încântă printr-o serie de avantaje și calități, fiind mai presus de toate o metodă sănătoasă de încălzire. 

Panourile radiante ElectricSun, o soluție de încălzire electrică practică și modernă

Încălzirea se realizează rapid și eficient și nu presupune costuri crescute. Spre deseobire de încălzirea clasică, acestea nu presupun nici costuri de întreținere, nu ridică probleme de spațiu, realizând încălzirea uniform, fără a favoriza umiditatea în exces. Mulți le preferă și pentru că montarea lor nu impune un plan în prealabil însemnat, nu e vorba de o muncă complexă pentru a le monta sau de prea mare deranj.

  • Au un consum de până la 20 -50% mai redus comparativ cu diversele sisteme de încălzire folosite la ora actuală. Estimativ, cheltuielile generate pe timp de iarnă sunt de 50-120 lei/lună.
  • Vin însoțite de o garanție de 5 ani, însă durata de utilizare medie a acestora este de 25 de ani – oferă un randament de 98%.
  • Dispun de certificate de calitate, care întăresc garanția oferită clienților: TÜV GS și TÜV, ECM, ISO, RoHS și IP54.
  • Montajul se realizează rapid și simplu, iar sistemele în sine nu necesită service, consumabile, revizii, respectiv autorizații de funcționare. 
  • Sistemele nu sunt consumatoare de oxigen și nu emană gaze toxice.
  • Nu există risc de explozie, incendiu, de electrocutare ori alte accidente specifice sistemelor tradiționale. 
  • Mediul creat este unul benefic pentru sănătate. Prezintă efecte terapeutice, specifice radiațiilor cu infraroșu ale panourilor radiante ElectricSun. 

Pentru a realiza alegerea sistemului potrivit de incalzire electrica, cei interesați au la dispoziție formula de calcul neceasară pe Ecojoy.ro. Analiza nu se realizezază asupra apartamentului în cauză, respectiv a casei, ci pentru fiecare cameră separat se va efectua un calcul. Vor fi incluse aici atât băile, cât și holurile. Formula care se aplică în acest sens este disponibilă pe ecojoy.ro, valabilă numai în cazul produselor comercializate de acest magazin. 

Fiecare trebuie să conștientizeze nevoia de a realiza o izolare optimă a încăperilor dacă dorescă să beneficieze de rezultate excelente. Indiferent de sistemul de încălzire utilizat, dezavantajele încăperilor vor reprezenta o problemă, deci trebuie avute în vedere. 

De asemenea, alegerea panourilor în raport cu dimensiunea camerei este obligatorie, întrucât cele de dimensiuni mai mici nu vor reuși să acopere pierderile de energie termica, respectiv sa funcționeze optim pentru un timp îndelungat. Atingerea temperaturilor dorite va fi mai dificilă, ceea ce va crește consumul lunar, scăzând durata de funcționare a panoului. 

În cazul panourilor radiante ElectricSun, consumul curentului electriv va fi influențat de mai mulți factori: puterea lor (e necesară dimensionarea corectă), tensiunea de alimentare (220 -240 V și în nici un caz sub această valoare), temperatura exterioară, termo-izolarea camerelor (pierderi de energie termică- căldură), numărul pereților exteriori, camerele alăturate încălzite/neîncălzite, ferestre, tipul tâmplăriei și calitatea sticlei, modul de deschidere a ușilor și ferestrelor.

Un panou radiant ElectricSun mai mare este echivalent cu o putere mai mare de încălzire și deci o eficiență termică mai sporită. Asta înseamnă din start și o durată de viață mai mare pentru panoul din dotare.

Cei interesați de astfel de achiziții inteligente, dar și să descopere alte avantaje ale acestor sisteme de încălzire electrică moderne pot accesa ecojoy.ro. 



loading...

Adauga un comentariu