Actualitate

INCENDIAR! Dragoste sau boala grava? Cele mai tainice secrete ale primarului au iesit la iveala!

Publicat: 03 mai 2015
1

@ Aceste secrete ale primarului erau cunoscute de un cerc foarte restrans de oameni @ Dupa ce a iesit din spatele gratiilor, Gheorghe Nichita a fost adus la vila lui din Copou de catre fetele sale @ Desi era terminat de oboseala, acesta nu parea speriat de ceea ce i se intampla @ „Sunt nedormit, obosit. Vreau sa ma linistesc. Este doar o etapa”, a declarat primarul @ Singurul care l-a vizitat dupa ce a ajuns acasa a fost directorul de la EcoPiata @ Iata cum s-a desfasurat o zi de urmarire a amantei primarului, atunci cand aceasta a scapat involuntar de GPS-ul instalat pe masina sa

A fost cel mai agitat weekend de care a fost nevoit sa treaca primarul Iasului. Povestea lui Gheorghe Nichita a facut inconjurul lumii, subiectul fiind preluat de presa din toata Europa. Dupa ce a petrecut ore bune in spatele gratiilor, primarul a ajuns la vila din Copou sambata dimineata, in jurul orei 07:00. Vineri noapte, in jurul orei 21:00, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis sa respinga propunerea procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) prin care s-a cerut arestarea preventiva a lui Gheorghe Nichita pentru 30 de zile. Desi avea o hotarare favorabila, acesta a fost nevoit sa mai stea in arest pana in jurul orei 01:00, atunci cand i-a expirat ordonanta de retinere. A fost preluat de la arestul Politiei Capitalei de catre cele doua fete ale sale, Ilinca si Irina, si adus direct la Iasi. Cand a ajuns la Iasi se vedea clar ca este foarte obosit. 

Nichita: „Nu m-am asteptat, dar viata e viata”

In momentul in care masina fiicei sale a parcat in fata portii, in discutia cu reporterii BUNA ZIUA IASI primarul era destul de zambitor. Era vizibil incomodat si afectat de cele intamplate. A refuzat sa faca prea multe comentarii, anuntand ca astazi ar putea da mai multe detalii. „Nu vreau sa fac comentarii. Sunt nedormit, obosit. Vreau sa ma linistesc. Este doar o etapa. Sigur ca exista si contestatia. Sper ca luni sa va pot face câteva comentarii. La cald nu e bine sa vorbesti foarte mult. Lucrurile trebuie analizate cu simt de raspundere”, a declarat Gherghe Nichita. La intrebarea privitoare la situatia in care se afla din cauza amantei, primarul a declarat: „Nu m-am asteptat, dar viata e viata”. Inainte a ajunge primarul acasa, femeia de serviciu s-a trezit in jurul orei 06:00 si s-a apucat de maturat curtea.

„Nu a dat niciun telefon, nu stim cand va veni acasa”, a precizat femeia de serviciu, intrigata de prezenta jurnalistilor care il asteptau pe primar. In timpul zilei, primarul si-a inchis telefoanele si nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni. Cel mai probabil s-a odihnit. Nici prietenii nu l-au cautat pe acasa. Singurul care a mers acolo a fost Cristi Starica, directorul EcoPiata, societate subordonata primariei. Acesta a venit in jurul orei 13:30 acasa la Gheorghe Nichita. „Nu ne putem bucura pentru cineva care sta in arest, indiferent de cat de rai am fi. Nu l-am sunat pentru ca are telefoanele inchise”, a declarat Cristi Starica. In jurul orei 14:00, fetele primarului impreuna cu ginerele sau au plecat de acolo la volanul unui autoturism BMW. Nici ziua de duminica n-a fost una mai agitata. Ieri, primarul a stat toata ziua in casa.

Libertatea primarului nu este decisa definitiv

Pana la finalul acestei saptamani urmeaza sa fie judecata contestatia formulata de procurorii de la DNA impotriva deciziei prin care judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins propunerea de arestare. Dosarul va ajunge la Curtea de Apel Bucuresti in momentul in care judecatorii de la prima instanta isi vor motiva decizia. Doar in cazul in care Gheorghe Nichita va fi arestat preventiv isi va putea pierde mandatul de primar. Deocamdata instanta de judecata nu i-a interzis sa-si exercite aceasta functie. In aceeasi situatie se afla Liviu Hliboceanu, seful Politiei Locale Iasi, si Stefan Avirvarei, un alt sef din cadrul Politiei Locale.

Indragostit sau corupt?

Din momentul perchezitiilor efectuate de procurorii de la DNA si pana in prezent, grozaviile comise de primarul Nichita au reprezentat cel mai mediatizat subiect de presa. Asta mai ales ca toata lumea se astepta sa fie implicat intr-un dosar de coruptie in adevaratul sens al cuvantului. Avand in vedere specificul faptelor comise de acesta, s-au creat deja doua tabere: una care il considera pe Nichita foarte indragosit, innebunit de dragoste si gelozie, si una care il considera corupt pana in maduva oaselor. Unul dintre cele mai interesante aspecte relatate de procurori in referatul pe baza caruia s-a cerut arestarea preventiva a primarului priveste supravegherea obsesiva a Adinei Samson, amanta lui de 33 ani. Pe langa multe alte exemple, care pot fi regasite pe site-ul www.bzi.ro, urmatorul exemplu arata ca primarul era de-a dreptul bolnav. Acesta i-a instalat un GPS pe masina pe care o conducea Adina Samson. La un moment dat, dispozitivul de urmarire a aratat ca autoturismul amantei primarului a fost lasat intr-un service auto pentru reparatii. Politistii de la Locala pe care primarul i-a pus sa o urmareasca i-au pierdut urma pentru ca tanara lasase masina in service si a plecat cu taxiul prin oras. Pentru ca acel dispozitiv sa nu fie gasit de mecanicii auto, primarul l-a trimis la service pe Costel Chisca, seful Serviciului Logistica din cadrul Primariei.

Asa s-a desfasurat o zi de urmarire a amantei

Spre exemplu, iata cum s-au derulat cautarile Adinei Samson in ziua de 25 martie 2015, potrivit anchetatorilor. „Astfel, din discutia purtata în data de 25.03.2015 la ora 12:43 de Avîrvarei Stefan cu Nichita Gheorghe, rezulta ca edilul i-a solicitat politistului local stabilirea locului în care se afla numita Samson Adina Mihaela si demararea unei activitati de supraveghere a acesteia, primind un raspuns pozitiv din partea functionarului Politiei Locale”, au declarat procurorii. Discutiile telefonice sunt extrem de relevante.
AVÎRVAREI STEFAN: Sa traiti.
NICHITA GHEORGHE: Deci masina o ramas ca sa faca revizia acolo, totu-i în regula, o plecat Costel Chisca ca sa se asigure, schimba cauciucurile.
AVÎRVAREI STEFAN: Perfect.
NICHITA GHEORGHE: Povestea este ca în timpul asta nu stim alte lucruri, stii?
AVÎRVAREI STEFAN: Da n-o ramas acolo?
NICHITA GHEORGHE: Doar masina, ea o plecat.
AVÎRVAREI STEFAN: Nu s-o fi dus la spital?
NICHITA GHEORGHE: Nu merge la spital azi, nu stiu de unde puteti sa preluati, ori de acasa, ori… pentru dupa-amiaza. O fi prin oras, nu stiu.
AVÎRVAREI STEFAN: Sa încercam sa preluam deci.
NICHITA GHEORGHE: Da, discret si elegant.
AVÎRVAREI STEFAN: Ok.
NICHITA GHEORGHE: Daca puteti.
AVÎRVAREI STEFAN: Facem tot posibilul.
NICHITA GHEORGHE: Daca nu, când ajunge, când nu ajunge…
AVÎRVAREI STEFAN: Am înteles.
NICHITA GHEORGHE: Bine, pa, da cu multa discretie, bine.”
„Fiind nemultumit de faptul ca înca nu se reusise localizarea numitei Samson Adina Mihaela, Nichita Gheorghe l-a contactat la ora 15:27 pe Hliboceanu Liviu Mihai, caruia i-a solicitat sa faca verificari pe itinerariul obisnuit al Adinei Samson, pentru a stabili cu exactitate locul în care se afla aceasta”, se mai arata in referatul procurorilor.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Traiti, sefu!
NICHITA GHEORGHE: Vezi cum putem sa aflam cam unde ar fi, o plecat din service cu nu stiu ce, Chisca tre’ sa stie si vezi obisnuit, vezi Oscar-ul, vezi Palas-ul, vezi Bucur Dent-ul, adica Gioconda, adica stim traseele astea, nu?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da, da, da.
NICHITA GHEORGHE: Eventual daca e acasa, o sa ne dam seama mai târziu, ca va iesi sau…
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da, verific si va sun.
NICHITA GHEORGHE: Încearca sa le dai o mâna de ajutor la ai tai, ca ei acum… nu poti sa-i trimiti peste tot pe toti.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da, da, da.
Primarul se agita atat de tare s-o gaseasca pe Adina Samson pentru ca aceasta isi lasase masina cu sistemul GPS la service si nu mai putea avea control asupra ei.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da, sefu.
NICHITA GHEORGHE: Salut, n-ai nimica, nu?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: N-avem nimic, am lasat patrula fixa în Nicolina, la Bucur…
NICHITA GHEORGHE: Cum o plecat de acolo, de la service? Nu cu taxiul?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu stiu, când am ajuns era plecata.
NICHITA GHEORGHE: Nu ma de asta, Chisca nu stie? N-o întrebat acolo?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Sa-l sun pe el.
NICHITA GHEORGHE: Da, sa va dea un taxi care o luat-o sa întrebi la taximetrist unde o dus-o.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Da eu tare ma gândesc sa nu fim acasa.
NICHITA GHEORGHE: Si eu la fel.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Dar pentru siguranta, am sa las pâna diseara târziu acolo.
NICHITA GHEORGHE: Nu, sa nu se vada, prefer sa nu stiu nimic, decât sa stricam iar…
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu, nu, pe jos, cu catelul, stiu eu, da. Nu patrula de asta sa stea în masina, stiu cum acolo.
NICHITA GHEORGHE: În uniforme sau nu?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu nimica, cum… Nu, civil cu coker, am vreo trei scosi. Si eu stau, asa am fost prin Palas sa manânc ceva, n-am gasit nimic, nici la chinezesc, nici sus nici jos la Oscar, am fost sa gasesc un peste, dar nimic, Gioconda nu, mai vedem, eu oricum ramân sa patrulez si eu prin oras.
NICHITA GHEORGHE: Nu, ca telefonul e închis, a vorbit Laura.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: S-ar putea sa dormim.
NICHITA GHEORGHE: Da, da. Ma intereseaza asa, în principiu sa stiu. Bine, mersi.
Pana seara nu au gasit-o. Tot ce au putut afla politistii a fost urmatorul detaliu: televizorul de acasa de la amanta primarului era deschis…
NICHITA GHEORGHE: N-ai vazut nimic, nu?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Nu, în schimb e televizorul aprins, o mai aprins lumina-n dormitor, o început sa fie miscare, la un moment dat nu era, da mai stam.
NICHITA GHEORGHE: Mai stai o ora, mâine dimineata e important sa vezi.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Bun atunci.
NICHITA GHEORGHE: Ca mâine la 8-9 sa stii daca… mâine ar trebui sa legati echipa voastra cu echipa cealalta, stii? Pâna când se ia celalalt…
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Am înteles, da.
NICHITA GHEORGHE: Bine, pa, pa!

Comentarii
 • Atunci cand fata aceea nevinovata a fost sugrumata in parcul Copou unde erau politistii dumneavoastra? Patrulau in jurul fundului amantei dumneavoastra. DEMISIA DE ONOARE DOMNULE!

  • exact la asta m-am gandit si eu cand am auzit ca folosea politia locala in scopuri personale. cred ca acelasi lucru s-a intamplat si cand au fost furate busturile alea de bronz. sunt curios- iesenii il vor mai vota pe tembelul asta dupa ce le-a pus siguranta,viata in pericol prin absenta politiei locale de la datorie si prin achizitionarea de autobuze si tramvaie vechi.

 • Avem satisfactia c-am intrat in viata privata a primarului. cu toate picanteriile conexe. Cu toate astea. Nechita va ramine primar iar la viitoarele alegeri tot pe Nechita l-as vota pentru ca ca a facut multe lucruri bune pentru urbea noastra. Nechita se aseamana cu fiecare dintre noi: IUBESTE si GELOZESTE iar iubirea si gelozia sunt sentimente care nu se atenuiaza o data cu trecerea anilor. In asentimentul meu sunt 99% dintre prietenii mei. Il sfatuiesc pe Nechita sa nu se ascunda, sa inspire adinc si sa iasa in oras, sa se intilnesca cu oamenii, sa continuie proiectele pentru orasul nostru. Lasa masina deoparte si mergi pe jos sau -de ce nu- pe bicicleta! Nu va fi usor, vor si unii care-l vor huidui, stukii, dar mai multi (inclusiv eu) sunt, cei care-l vor sustine.

  • ia-l bre acasa daca tot il compatimesti asa.ce a facut dobitocul pt oras?te uiti in jurul tau?numai gropi, numai mizerie.a taiat teii sa una salcami, pasajul de la Fundatie e rasul lumii, cel de la Tigarete idem.sigur esti un pensionar usl-ist care se vinde peun mic si o promisiune electorala.

  • ia-l bre acasa daca tot il compatimesti asa.ce a facut dobitocul pt oras?te uiti in jurul tau?numai gropi, numai mizerie.a taiat teii sa una salcami, pasajul de la Fundatie e rasul lumii, cel de la Tigarete idem.sigur esti un pensionar usl-ist care se vinde peun mic si o promisiune electorala.

  • ” iar iubirea si gelozia sunt sentimente care nu se atenuiaza odata cu trecerea anilor” , dar iubirea pentru sotie ude a disparut? Vorbesti prostii ca orice depravat batran, doritor de fetite.

  • Dar poate tot asa indragostit nebuneste era si tampitul ala care si-a omorat prietena adolescenta in copou, nu-i asa, fanii lui Nichita?
   Ma, voi sunteti normali? voi nu vedetice abuz si ce servilism anormal au facut moliile de la politie pt el?? alooooo

  • pai bine dom’ sustinator a lui Nichita , dar fatul ca a folosit serviciile statului ca sa isi exprime „ceea ce face fiecare dintre noi” si ca a invadat viata privata a unei persoane , sau ca a platit din bani publici ca sa stie dca blonda e intinsa sau nu de altu nu te deranjeaza? e ok ? daca raspunsul tau e da categoric generatia de pana in 40 de ani asteapta sa mori , sa nu mai ai dreptul la vot ca in toti anii astia nu ai invatat nimic

   • domnule sustinator a lui Nichita, cred că vă dovedinti a avea aptitudinile și zelul unui ff bun politicial al zilelor noastre atunci când il sfatuiti să iasă la plimbare ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Asa sunt toti…merg cu capul sus, zambesc, vorbesc cu noi chiar daca buna creștere ar trebui să le dicteze să lase privirea în jos…să nu ne mai sfideze! Dar de unde buna creștere….s-a pierdut probabil la primul discusc politic tinut de fiecare!

 • Chiar asa in timp ce cateii primarului o urmareau pe iubita lui „Mihaita” in parcul Copou se petrecea o crima. Singura solutie este demisia ,ai facut de ras orasul,mai vrei sa fie si capitala culturala,la pastele cailor.

 • @sustinator Nech oare cat de idiot poti fi sa sustii asa ceva? Eu unul l-as arunca in inchisoare cu cea nai mare placere numai pentru faptul ca a taiat copacii din iasi si la Ciric.Despre ce proiecte vorbesti? Proiecte de distrugere.In alte tari din Europa era pus la zid in secunda doi , unde mai pui si rusinea cu ,,pupaza”………halal primar,bun exemplu.Lumea l-a votat sa avem incredere si sa ne sustina interesele iar el umbla dupa toate boarfele ca,de……coruptie ce mai vorba??? Sa speram ca il descoase DNA-ul si iltrimite acolo unde ii este locul.

 • Locuiesc in Londra de 25 de ani si sincer sa fiu nu sunt mandru ca sunt roman. Primari corupti,clanuri mafiote,parlamentari in puscarie pe banda rulanta,doctori spagari care iti vorbesc numai de sus si te iau la misto,o tara in care au slutit-o au lasat-o fara paduri,un gainar care justitia ii da 4 ani ca a furat o gaina si un oarecare Hrebenciuc,Nastase si altii care au furat milioane de euro le-au dat drumul imediat si au ranas super bogati cu averile lor cu tot.Primari cu amante si lumea este sub pragul saraciei cu ce sa fiu mandru ca sunt roman? Imi este scarba si greata cand ma uit la pasaportul din dulap.

  • Fane mananci *****. Nu esti mandru ca esti roman. Dar Anglia nu are mizerie ? Si eu locuiesc in Norvegia si sunt mandru ca sunt roman. Fa si tu ceva in **** mea pentru tara si nu mai manca *****

 • Aloo … DALKIA … v-ati facut bagajele pentru puscarie – n-ati mai ajunge ziua de maine, blestemati sa fiti cu tot neamul vostru pentru ca ati distrus un un oras intreg . Din punct de vedere politic Nichita e terminat, adica si-a facut-o cu mina lui, asa ca va vine si voua rindul in cel mai scurt timp, si nu uitati ca de ce va e frica – de puscarie – tot nu scapati. Bravo DNA , felicitari pentru ca ati avut curajul sa va luati de Nichita si va asteptam – ” cu drag ” – la DALKIA Iasi – Calea Chisinaului nr. 25, unde veti gasi peste o 1000 de capete de acuzare de coruptie.

 • Demisiaaa Nikitaaaa…..cu toti rapenii tai ..cu Starica in frunte , ca numai mizerii face si el….Si Hliboceanu ..sa se duca taxator in piata, ca deacolo a venit…..sa vad ce mai face madam Corina ….cine o mai sponsorizeaza…?Hliboceanu cu ce tupeu o sa mai vii in institutie?ai patat imaginea de tot….rusineeeee

 • Fane ai dreptate! Romania este o tara inpartita in trei mari clanurii: clanul comunist securist, clanul tiganesc, si clanul unguresc. Cine m-ai poate salva o asemenea tara???????

  • Tara nu poate fi salvata de unul ca Fane, care sta si maraiie/ latra de dupa gard si nici de unul ca tine, care nu stie sa scrie corect ( inpartita, clanurii, virgula inainte de ” si” , cine m-ai poate in loc de cine mai poate)

 • PEDOFILUL DE NIKITA CARE UMBLA CU CURVVE DE ANII FETELOR LUI SI JEGURILE ANALFABETE DE CURDONENI SA DISPARA DIN IASI IMPREUNA CU TOTI MAFIOTII NENOROCITI DIN MILITIA LOCALA -IASUL VREA SA SE FACA DREPTATE ! DACA NU TOTI IESENII VOR IESI IN STRADA !

  • Ia-l acasa sa-ti …..nevasta ,jegul asta nu a fost si nu va fi primarul meu .Un hot ordinar si pe deasupra un curvar nesimtit.El crede ca curveta se uita la el ca-i frumos? se uita la pozitia sociala,la serviciu si la banii lui Jijica ,bani furati de la noi toti

  • Care „CAP” taica? Ala de sus, sau ala de jos?
   Du-ti-l acasa, cu ambele capuri, mangaile pe amandoua, iar cand nu te mai saturi de lins secretiile, chema prin Politia locala pe Corduneni sa mai aduca niste proispaturi pe bvanii nostri din impozite si taxe, sa-l satisfaca…

 • Observ cu stupoare primministrul Ponta , sustine ca este bine ce face Nechita.Mai observ ca oamenii acestia sant in functie si cred ca nouazeci la suta dintre ieseni sant in pericol. De ce politisti locali care au facut filaje nu dau cu subsemnatul???De ce sefi politiei locale frati cu clanurile mafiote si consumatori de droguri conduc aceasta institutie?

 • Aloooo! STARICA , de ce nu esti la puscarie. Tu ei spaga zi de zi din pite de la comercianti cu masina de teren. Tu dai locuri mafiei de la piata Cug , pe bani grei , la hala la fel , la alexandru la fel . Ce ***** de D.N.A si JUSTITIE avem , aceste lucruri nu se vad ……………..Ieseni trezitiva si deschideti oachii pensionarilor , acesti mafioti trebuie starpiti , Jos mafia si clanurile iesene. Faza cu amanta este praf in ochi , regie facuta de NEchita , sa distraga atentia furturilor de milioane de euro din visteria iasului. Jos mafia

 • Eu fac patrula singur in parc si al de POPA, BUHUSI, DIACONU , BACU ,DASCALU si multi altii pazesc toate zdrentele si acum au fost dati la locuri caldute. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

  • Cica pe Buhusi l-a transferat la piete,face echipa cu lingaul de Felix;Grumeza daca asa faci dreptate,du-te si tu unde l-a trimis Nechita pe Hliboceanu!Prin astfel de manevre astia vor sa desfiinteze Politia Locala!Jigodiile patate trebuie sa-si dea demisia,sa-i lase pe cei care au chef de munca!In trecut Barzu a fost marginalizat,ca o *******,sclav,hot(felix ),pupincurist,sa-i ia locul!Toti care stiu ceva din piete sa spuna,acum este momentul sa scapam de aceste canalii!

 • Mancati rahat de dimineata.
  Daca maine ar fi alegeri eu tot pe Nichita l-as alege. Fata de Simirad sau altii a facut ceva pentru Iasi, chiar daca unii nu vor sa vada decat partea goala a paharului. Fiecare are defectele lui/ Din cei care comenteaza aici impotriva primarului sigur ar fi fact la fel sau mai rau,
  Chiar a facut multe lucruri pentru Iasi in masura in care Iasiul a fost unul dintre cel mai prost finantate orase din Romania.
  Ciudosi si invidiosi. Sunteti de 1000 de ori mai rai si incompetenti ca Nichita.

  • Capul sus Nechita! Esti si vei fi primarul nostru! D-aia te iubim, pentru ca ca nu esti perfect! Ceea ce ti s-a intamplat e o cumpana a vietii tale pe care ai depasit-o cu brio! O sa crape de ciuda toti adversarii tai (inclusiv postacii de serviciu de pe bzi) cind la viitoarele alegeri tot dumneata ai sa fi primarul nostru. Asta este, tot Nechita-i cel mai bun!

  • Atentie ! Esti pe o pista falsa . Nichita nu e anchetat pt ca are amante , ci pentru ca foloseste banul public in probleme persoanale . Pe banii domniei sale , deloc putini , putea sa o faca pe james bond de bahlui cat dorea . Insa nu pe bani publici , folosind politia locala !

 • verificati filiera Cazacu Daniel – Cazacu Cerasela Madalina – Hordila Mihaela – Hordila Alexandru – primarul Nichita !

 • Acest gunoi este un bolnav mintal, retard facut pe sant de mama-sa, scolit ca ultimul gunoi intr-o ghena si ajuns, asa cum nea obisnuit PCR-ul(PSD-ul) in fruntea bucatelor in acest oras al culturii. Cele doua matracuce, prostane ca si tac’su fac studii? pe banii nostri la scolile de curve de prin Europa, ca sa imprastie prostia romaneasca peste tot! Asa va trebuie alegatori handicapati! -oameni ca Nechita!!!!!

  • Am uitat, din graba sa pun liniuta la ne-a!
   2. Indivizii de la politie ar trebui schimbati in corpore pentru tragedia din Copou(cu fata sugrumata). Acum s-a dovedit clar ce faceau — umblau dupa fufa retardului!!!
   3. Nu as vrea sa aud insa de alt retard pe numele sau OPREA (rectorul pitic) -cu dosar in lucru!!!

 • Ma intreb ce atmosfera de lucru va fi astazi in primarie? Gasesc ca nu numai primarul este vinovat,ci si acei care duc la indeplinire tot ce le cere un sef,indiferent ca este sau nu legal.Cum este posibil ca Politia Locala ,Salubris,Directia Tehnica, Serviciu Resurse umane,etc sa dea curs solicitarilor total nelegale ale primarului.Asta nu arata decat slugarnicia acestora fata de primar.De exemplu promovarea acestei persoane nu se putea face daca nu contribuiau si alte persoane.Cat despre amanti si amante sunt si la institutiile subordonate ale primariei.Consider ca trebuie facuta o curatenie generala pentru a se crea un climat propice de lucru in primarie,in interesul contribuabilor si nu a unor persoane puse pe capatuiala.Sa se dea concurs pe posturi si sa nu se mai numeasca politic pe functiile de conducere.

 • Am inteles ca si sefa Birolui Juridic a fost una dintre amante.Atunci de ce sa te mai intrebi de ce primaria pierde procesele.Inseamna ca este pusa in functie pe alte criterii.

 • haideti ba, ce aveti cu mine ca doar nu sint singurul din primarie care are amante. Ce, tovarasul coman, care ani de zile si-a tinut angajata in primarie pe actuala nevasta, aia care a gresit proiectul pasaralei de la tigarete , e mai prejos? El nu o urmarea, ca o tinea doar sub biroul lui si o platea din banii vostri.Sau nea chirichiri, care le-a luat la rand de la dsoara elena, care il calarea desi acasa avea un prost care trebuia sa o ia de nevasta si pana la actuala dsoara cristina.Astea erau alea care se ocupau de proiectele pe fonduri europene, si voi va intrebati de ce arata orasul cum arata? Ce, doar nu vreti sa angajez pe criterii de competenta, angajam pe criterii de textila jos.SI ce, vreti sa va mai spun? Ma duc acu ca am un pic de treaba cu noua iubire si revin.Si duceti-va sa platiti taxele si impozitele mai repede,ca am nevoie de bani.

 • Nu pot sa cred ca un om sanatos, poate sa faca ceea ce pretinde DNA ca a facut primarul Nichita.Si nu uitati ca primarul a fost votat ani la rand de o buna parte a locuitorilor acestui oras.
  Oare toti acesti oameni ai Iasului care l-au ales primar nu si-au dat seama pe cine voteaza?
  Nu cred ca acest om,a fost in stare de asa ceva, cred ca este o lucratura a adversarilor politici.

   • Si ce ai fi vrut ma, sa minta ?? Sa spuna ca la indemnat Adomnitei ?? Omul are taria de caracter si recunoaste. Inainte de toate este om, un om cu de toate dar mai ales cu inima. Da, asta a arata , ca are inima. Bravo lui. Pentru asta il votez in 2016 tot pe el.

    • Se pare ca tu nu ai o problema ca banii publici sunt cheltuiti pentru urmarirea amantelor primarului . Asta in timp ce o fata de 16 ani era strangulata in plina zi intr-un parc din Iasi , tocmai pentru ca politia locala avea alte indeletniciri in loc sa patruleze

   • pt.MONA- ai dreptate ,,are inima” dar nu are creier….ai dreptate ,este om” dar este bolnav saracul si trebuie urgent sa si dea demisia.Iasiul nu mai poate fi administrat de un om ,,bolnav”.

 • PNL-isti galbeliti, stati cuminti la locurile voastre. Primaria Iasi nu e pentru copchii obraznici hepatici. Inca nu s-a nascut PNL-istul care sa-l invinga pe Nichita.
  Nichita va castiga detasat alegerile din 2016, 2020 si tot asa.
  Capul sus Nichita, noi, cei multi si reprezentativi pentru Iasi, te sustinem si te votam PRIMAR in 2016 !!!

 • DEMISIA, PORCULE NENOROCIT ! De ce nu ai angajat un detectiv particular? Așa primar chiar că nu ne trebuie în acest oraș! Ieși afară, javră ordinară! Dispai în piz.da mătii de chior! La Dorohoi cu tine!Du-te de să-ți vină numele înapoi doar atât! Uite ce făcea ordinarul, aia este deo vârstă cu handicapatele de fiice ale sale! Jig.odie împuțită! Ne este greață de tine, măi față de cour! Îți mai vine să te mai înscrii într-o audiență sau să mergi să rezolvi o problemă la Primărie când șchiomparliul de primar uite ce făcea. Trebuie concediați și slugoii de la Poliția Comunitară. ori se apucă de treabă,ori se desființează această instituție incultă! DEMISIA PORCULE!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bai nenica nu avem nimic impotriva amorezului tomnatic dar sa nu cheltuie banii contribuabililor in scopuri personale si catelusii aia ineficienti de la Paza Locala sa si indeplineasca atributiile de serviciu nu sa faca pe James Bond pe banii nostri

 • Un barbat iubeste o femeie.Pai atunci cand iubesti nu esti mindru de ea? O tii ascunsa?!
  O femeie iubita va fi mereu la bratul unui barbat care pretinde acest lucru, va fi egala lui. Asta e adevarata masura a dragostei, nu functia, biroul, masina, banii…

 • putin praf in ochii lumii asta cu fufa .el este economist si a invirtit cifrele si imprumuturile girate politic ,pt, rajac, primarie a trecut bunurile pe fosta, copii, etc.a aderat, percutat la politic a folosit institutiile statului pt a ajunge unde se afla nu e de mirare daca ar avea internari la nebuni Nu cred va plati pt vreo fapta Si are destule

 • LOCUIESC IN BLOCUL DIN PIATA UNIRII UNDE LA SUBSOLUL BLOCULUI ESTE CLUB DE NOAPTE CU NUMELE CAFENEAUA PIATA UNIRII.AU LUAT TOT SUBSOLUL BLOCULUI NU STIU CU CE AUTORIZATII DAR SUNT IN COMBINATIE CU OAMENI DIN PRIMARIE SI IMPART VENITURILE CARE SUNT F MARI!!.SUNTEM DERANJATI MEREU NUMAI SUPORTAM!!ROG DNA-UL SA SE AUTOSESIZEZE!!!

 • AR TREBUI SA IESIM IN STR.SAU LA PARLAMENT CUM AU FACUT BULGARII SI AU SCAPAT DE JEGURILE DIN PARLAMENT CARE VOR PENSII MARI

 • pentru o fufa te-ai facut de rusine! mare nesimtit! dar cand o sa te ia DNA pentru toata averea si casele pe care le deti??????? cum o fi oare? cine te mai salveaza? este un punct de plecare atentie!

 • Cand au disparut statuile imediat a disparut si Hordila dar in urma tragediei din parc nu au cazut capete iar acum totul se ascunde sub pres .Sa intelegem ca actualul sef este mai compentent si trebuie mentinut in functie orice ar fi
  TREZITI-VA OAMENI BUNI

 • Domnule primar sa te tii tare.Chiar daca ai facut asa o boacana , noi ne dam seama de unde bate vantul si te vom alege in continuare la conducerea orasului.
  Sa se zgarie cei care-ti vor locul,niste naparci in frunte cu Ivan.

  • Nu mai pupaţi voi bălegarul ăsta roşu de Dorohoi la alegeri. Vântul bate invers, alungă duhoarea. Adio, la pârnaie cu el!

  • Iesenii adevarati nu te vor mai vota. Tineri ieseni iesiti la vot si castigativa iasul. Urmatorul candidat va fi iesean si va fi independent . Tinerii ies la vot si schimba mafia cu dreptatea.

   ,,Votul lucrului bine facut”

 • Mai PDL-istule, ce oras sa-ti iei inapoi?
  Esti un rahat cu ochi care nu stie pe ce lume traieste. Nu ti-au spus parintii tai cum arata orsul cand te-au coceput?Sau te-au facut la betie?Orasul ala sa ti-l iei inapoi, ca voua asa va trebuie,sa luati totul”gata facut”.
  Ce stii tu de ieseni adevarati?Nu ti-a spus nimeni , sau esti de pe la un centru de plasament…

 • POLITIA LOCALA TREBUIE DESFIINTATA! CARE ESTE EFICIENTA ACESTORA? RIDICA MASINI DE PE ICI PE ACOLO SI ASTA TOT IN INTERESUL UNOPR FIRME PRIVATE, CA ORICUM NUMAI DE UNDE TREBUIE NU RIDICA SI MAI AMENDEAZA CATE UN NECAJIT DE ASTA DE TARAN CARE VINDE PE ICI PE COLO CATE CEVA! RUSINE! APROPO, STITI CA TOTI GOGALDAII AIA DE PE STRADA AU TELEFOANE DE SERVICIU??? SERIOS! PENTRU CE ASTFEL DE CHELTUIELI?! TREBUIESC DESFIINTATI!

 • OCUPATIA DE BAZA A COMUNITARILOR:
  -SA RIDICE MASINI PENTRU A AVEA
  BANI NICHITA PT.FILAJE PE CARE CINE LE FACE? TOT POLITIA COMUNITARA!!!!!FILAM CURVE PE BANII FRAIERILOR!
  TOTI GOLANII CU FUNCTII CARE-SI INSEALA SOTIILE CU CURVE ALDE SAMSON SA AIBA ACEEASI SOARTA!

 • buna ziua! haideti sa va zic un secret….acuma ceva timp sa infundat canalizarea pe partea unde sunt fetele de la accesare fonduri europe si dupa vre o cateva zile l am intrebat pe cel ce a desfundat canalizarea ce era … am lesinat de ras cand am aflat ca era infundata cu „PREZERVATIVE”…DN-LOR PROCURORI VERIFICATI SI ASTA….E PLINA PRIMARIA DE ARMASARI SI DE HAIMANALE….

 • CAFENEAUA PIATA UNIRII ESTE A LUI CHIRICA!!!! ce va mira? Vine in week end si se distreaza si el in propriul club. Sa speram ca acesta e doar inceputul cu nichita si ca vor urma alte si alte audieri. Primaria trebuie ***atata ca Doamne Fereste ce e acolo. Doar pile si incompetenti. Stau toti la calculator pe facebook sau joaca candy crash.nimic nimic nu munceste nimeni. In locul lui nichita mi-ar fi rusine sa mai merg la servici. Un GHIUJ OBSEDAT

 • sa-mi bag **** in pnl-ul din iasi!!!! niciodata nu veti reusi sa acaparati primaria iasi, asa ca **** pnl!!! forza psd

 • Aceasta mafie a psd este atit de extinsa incit lumea chiar crede ca ei sunt nevinovati,asa i-a indobitocit. ACEST POPOR ESTE UNUL DE TIMPITI,NU AVEM OPOZITIE,NU AVEM SINDICATE. UITATI-VA IN ALTE TARI DEMOCRATE UNDE MAFIA MARE CUM PARTIDELE DE OPOZITIE IES IN SDTADA,SINDICATELE LA FEL. NOI ORIN SUNTEM TIMPITI ORI NESIMTITI ,NU NE PASA,NE-AM INVATAT CA TIGANUL SCINTEIA,CUM SE SPUNE. NE-AM INVATAT SA TINEM CORUPTI IN FUNCTIE CA SI ALTII CARE VIN FURA,NE-AM INVATAT SA FIM FURATI DE AUTORITATI DAR VORBIUM NUMAI PE LA COLTURI DE NEMULTUMIRI. ACEST POPOR ORI E PROST ORI MAI AVEM FRICA COMUNISTA CA DACA VORBESTI O INCURCI. ACUM DACA VORBESTI AR TREBUI SA O INCURCE ,HOTII,MAFIOTII DE POLITICIENII. . SI MAI ESTE O MARE PROBLEMA A ROMINULUI,ESTE MINTIT SI NU AVEM ACCES LA ALTE INFORMATII(ori nu vrem) CREDEM TOT CE SPUN MAFIOTII DE SECURISTI CARE SI-AU FACUT TV. SI MINT STIIND CA POPORUL ESRE CREDUL,CREDUL CA A RAMAS CU MENTALITATEA CEAUSISTA CARE DUPA 89.

Adauga un comentariu