Actualitate

INCENDIAR: Scandal cu o adolescenta in ipostaze indecente! Fotografiile au fost facute publice! Colegii de clasa ai iubitului fetei au vazut totul!

Publicat: 09 oct. 2019
1646 Vizite 0 Comentarii

@ O eleva din Iasi, care i-ar fi trimis iubitului ei poze mai… "deocheate", s-a trezit ca acestea au fost facute publice @ Fotografiile au fost trimise prin intermediul Facebook Messenger, iar ele ar fi fost postate tot cu ajutorul retelei de socializare @ Imaginile au ajuns la colegii iubitului adolescentei @ Suspectul a fost identificat dupa efectuarea unor perchezitii @ La audieri, individul a recunoscut totul

Un tanar din Iasi a scapat de puscarie, dupa ce a fost acuzat de comiterea mai multor infractiuni. Astfel, recent, judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi au admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de Gabriel V. cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). "Instanta admite acordul de recunoastere a vinovatiei încheiat între procurorul din cadrul DIICOT Iasi si inculpatul Gabriel V., cercetat sub aspectul savârsirii infractiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, violarea secretului corespondentei, transfer neautorizat de date informatice si alterarea integritatii datelor informatice. În consecinta, condamna inculpatul la pedeapsa rezultanta de un an si 11 luni de închisoare, cu suspendare. Inculpatul va presta o munca neremunerata în folosul comunitatii pentru o perioada de 60 de zile fie la Consiliul Local Iasi – Directia de Asistenta Comunitara – Caminul pentru Batrâni «Sfintii Împarati Constantin si Elena», fie la Spitalul Clinic de Recuperare Iasi", au precizat magistratii ieseni.

De remarcat este faptul ca sentinta nu este definitiva, aceasta putand fi contestata.

Postare pe Facebook, sa vada toti colegii din scoala!

Tanarul iesean, in varsta de 21 de ani, a fost trimis in fata instantei de catre procurorii DIICOT pe data de 27 iunie 2019. Conform anchetatorilor, persoana vatamata din acest caz, G.L., are o relatie cu o adolescenta în vârsta de 16 ani.

In urma cu mai bine de un an, adolescenta i-a trimis prietenului ei, prin intermediul Facebook Messenger, mai multe poze personale cu caracter de nuditate.

"De asemenea, prietenul minorei i-a trimis acesteia poze similare. Pe data de 4 octombrie 2018, o persoana neidentificata a accesat fara drept contul de Facebook al persoanei vatamate si a descarcat 29 de astfel de poze, pe care le-a distribuit apoi prin intermediul unui link de Internet în cadrul unui grup de Facebook din care fac parte colegii de clasa ai persoanei vatamate. Potrivit declaratiei persoanei vatamate, fotografiile au fost apoi descarcate de trei dintre colegii sai de clasa si distribuite apoi catre mai multe persoane", au precizat procurorii DIICOT Iasi.

Conform acestora, sustinerile persoanei vatamate se coroboreaza cu înscrisurile depuse la dosarul cauzei de catre aceasta, respectiv capturile de ecran cu verificarile efectuate pe Internet pentru identificarea adresei IP de la care i-au fost accesate fara drept conturile de Facebook si de e-mail, precum si cu adresa paginii web pe care au fost postate fotografiile în cauza.

"Din datele de conectare la contul de Facebook al persoanei vatamate rezulta ca, pe data de 4 octombrie 2018, contul a fost accesat de la doua adrese IP diferite, respectiv una care ii apartie partii vatamate si una despre care persoana vatamata a afirmat ca nu îi apartine, acesta fiind probabil folosit de autorul faptelor reclamate. Aceasta adresa de IP figureaza în istoricul accesarilor ca fiind folosita pe data de 4 octombrie 2018 la orele 04:52, 04:56, 04:57, 03:37, 04:37, 06:19 (moment în care se realizeaza si schimbarea parolei de acces), 06:01, 06:16, 06:18, 06:34, 06:41, 06:21", au adaugat anchetatorii ieseni.

Vezi si: Enoriasii au facut fan-club sa-l scoata pe preot basma curata! Dracul a luat chip de minora dezbracata si l-a trimis pe slujitorul Domnului in arest! Nimic nu-l mai ajuta!

S-a trezit cu Politia la usa

Oamenii legii au mers pe fir si au cerut mandat pentru obtinerea datelor de trafic si de localizare prelucrate de catre furnizorii de retele publice de comunicatii electronice ori furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului. Astfel, furnizorul de Internet le-a comunicat anchetatorilor cine era clientul caruia i-a fost alocata adresa IP pe data de 4 octombrie 2018 la orele amintite. Procurorii si politistii din cadrul BCCO nu au stat foarte mult pe ganduri si, cu ajutorul unui mandat de perchezitie imobiliara, au mers la adresa indicata de furnizorul de Internet. Oamenii legii au intrat peste proprietarii apartamentului respectiv si, de acolo, au ridicat un HDD marca Samsung, un laptop marca ASUS, un telefon mobil marca Samsung J7 Duos, împreuna cu un card Micro SD marca Kingston, de 16 Gb, si o cartela Orange, care ar fi fost folosite de catre suspect.

"Pe data de 20 iunie 2019, pe baza mandatului de perchezitie informatica, s-a efectuat copierea sistemelor informatice mai sus-mentionate, însa, din activitatile ulterioare, nu au rezultat date relevante sub aspect probatoriu. Fiind audiat în calitate de suspect si, apoi, de inculpat, pe data de 24 iunie 2019, G.V. a recunoscut savârsirea faptelor, declarând ca le regreta", au mai afirmat procurorii ieseni.

Vezi si: EXPLOZIV! Ce fac minorele chiar sub nasul parintilor! Filme pentru adulti, facute de copile din Iasi! Unele dintre ele, in clase primare!

A povestit cum a facut, cu lux de amanunte

Potrivit acestora, tanarul a declarat ca, în cursul lunii septembrie 2018, a gasit datele de acces la contul persoanei vatamate pe un site on-line. "Dupa ce am accesat contul de Facebook al acestuia, am observat o conversatie în cadrul careia erau transmise mai multe poze cu caracter de nuditate. Am copiat pozele pe un site de transfer de date informatice si am creat de acolo un link de transfer, pe care l-am postat pe un grup de Facebook Messenger pe care l-am gasit în lista de prieteni a acestuia. Ulterior, am schimbat parola de acces la contul de Facebook al acestuia si m-am delogat", a recunoscut tanarul iesean in fata magistratilor.

Vezi si: Exclusiv! Minora dintr-un centru de plasament din Iasi, marioneta sexuala a unui preot! I-a trimis filmulete si poze deocheate pe retelele de socializare. S-au facut descinderi si intr-o biserica! – UPDATE,VIDEO

Judecatorii au considerat ca nu exista motive pentru a nu admite acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de anchetatori cu inculpatul. "Maximul special al pedepselor prevazute de lege pentru infractiunile retinute în sarcina inculpatului nu depaseste 15 ani de închisoare, iar acordul de recunoastere a vinovatiei a fost încheiat în forma scrisa, în limitele autorizate de procurorul ierarhic superior. Se constata de catre instanta ca fiind întrunite toate conditiile legale pentru admiterea acordului de recunoastere a vinovatiei în conditiile convenite, pe de o parte. Pe de alta parte, instanta mai retine si faptul ca felul si cuantumul pedepsei cu privire la care s-a ajuns la un acord între procuror si inculpat sunt suficiente pentru atingerea scopului si îndeplinirea functiilor de constrângere si de reeducare ale pedepsei, fata de lipsa de antecedente penale a inculpatului, precum si în raport cu conduita acestuia, anterioara si ulterioara comiterii faptei", au subliniat magistratii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit