International

Incendiu de proportii intr-un imobil din Paris. Cinci persoane au murit

Publicat: 07 iun. 2016
1
Un incendiu devastator a carui cauza inca este necunoscuta a dus la moartea a cinci persoane seara trecuta intr-un imobil din Saint-Denis, o cunoscuta periferie din regiunea pariziana. Incendiul a izbucnit la ora locala 19:15 intr-un imobil unde locuiau mai multe familii si s-a raspandit rapid pe casa scarii, care era din lemn si care, potrivit unor martori, era plina cu valize si diverse alte obiecte. 
Pompierii au reusit sa salveze sase locatari in „conditii dificile”, deoarece structura imobilului s-a prabusit partial, iar usile blindate au facut dificil accesul la ei, a explicat la fata locului purtatorul de cuvant al pompierilor, capitanul Yvon Bot. Incendiul, a fost stins in jurul orei locale 22:30. Pentru acest incendiu s-au mobilizat 80 de pompieri. Abia patru ore mai tarziu pompierii au descoperit trupurile a cinci persoane ramase blocate in apartamentul lor de la etajul trei. 
Victimele nu au fost inca identificate, dar se pare ca ar fi vorba de a o mama si de cei trei copii ai sai, doua fete de 12 si 21 de ani si un baiat de 15 ani, precum si de o prietena a mamei, conform marturiilor vecinilor. Potrivit unor martori, tatal a sarit pe fereastra pentru a scapa de flacari si a fost ranit, insa viata nu i-ar fi pusa in pericol. Un alt locatar din imobil a sarit la randul sau pe fereastra. Politia judiciara locala a deschis o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului. 
Adauga un comentariu