National

Incendiu de PROPORTII la o mansarda din Botosani. Zeci de oameni evacuati – VIDEO

Publicat: 08 iul. 2016
1
Incendiu puternic intr-un cartier din Botosani, dupa ce mansarda unui bloc de patru etaje a fost cuprinsa de flacari. Oamenii au fost imediat evacuati, iar pompierii s-au chinuit minute bune pentru a stinge focul. In total, patru apartamente au fost afectate, iar o femeie a avut nevoie de ingrijirile medicilor.
Zeci de oameni au intrat in panica dupa ce au vazut fumul gros care a cuprins acoperisul blocului in care locuiau. Au fugit pe scari in timp ce sunau disperati la 112. De vina ar fi un vecin care ar fi sudat in mansarda. Se pare ca au fost executate lucrari de lipire a izolatiei de carton asfalt fara respectarea normelor de securitate si siguranta la incendii. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului si s-au luptat cu flacarile. Vantul insa a facut interventia extrem de dificila.
 „S-a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si lichidarea incendiilor. Au fost evacuate in jur de 20 de persoane din bloc”, a declarat un pompier. O femeie a suferit un atac de panica la gandul ca ar putea ramane fara acoperis deasupra capului si a fost transportata la spital. In total, patru apartamente au fost insa afectate de incendiu.
Adauga un comentariu