Local

Incendiu la o casă din localitatea Erbiceni. Pompierii intervin de urgență – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 25 sept. 2022
Incendiu la o casă din localitatea Erbiceni. Pompierii intervin de urgență - EXCLUSIV GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Incendiu la o casă din localitatea Erbiceni

Astăzi, 25 septembrie 2022, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Erbiceni.

UPDATE Bărbatul de 60 de ani, vinovat de incendiere a fost internat într-o unitate medicală.

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău au fost seszați prin apel unic de urgență 112, despre faptul că la locuința unei femei, din comuna Erbiceni a izbucnit un incendiu.

Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că un bărbat ar fi incendiat imobilul în care locuia, acesta arzând în totalitate. Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza comunei și internat într-o unitate medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE Vinovatul a fost găsit la marginea localității Erbiceni. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, aflat în stare de ebrietate.

UPDATE Din primele informaţii, incendiul pare să fi fost premeditat. Cazul rămâne în atenţia organelor abilitate pentru mai multe cercetări.

UPDATE: Proprietara, în vârstă de aproximativ 90 de ani, transmite faptul că celelalte două persoane care se aflau în casă, fii acesteia au ieșit din imobil deoarece s-au speriat și au fugit. Proprietara este evaluată medical pentru atac de panică la locul intervenției. Nu sunt victime.

La locul evenimentului se deplasează două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat. La locul intervenției acționează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Erbiceni.

 

 

 

 

 
Adauga un comentariu