Local

Incendiu la o garsonieră de pe strada Metalurgiei. Un bărbat cu arsuri de gradele II și III, adus în stare gravă la Iași – FOTO / VIDEO

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un incendiu a avut loc azi noapte într-o garsonieră aflată la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Metalurgiei, din Vaslui.

În locuință a fost găsit proprietarul garsonierei, care se afla în stare de inconștiență, era intoxicat cu monoxid de carbon și suferise arsuri.

Victima, o persoană de sex masculin cu vârstă de aproximativ 44 ani a primit primele îngrijiri medicale la bordul ambulanței de terapie intensivă mobilă (TIM), după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 12% din suprafața corpului. De asemenea, victima a fost diagnosticată cu arsuri ale căilor aeriene superioare.

Acum victima este conștientă, dar în stare de șoc. Întrucât victima are arsuri la nivelul feței și ale căilor respiratorii, în scurt timp va fi transferat la o unitate medicală specializată în tratamentul arsurilor din municipiul Iași.

Adauga un comentariu