National

Incendiu la un liceu din Bucuresti. O persoana este grav ranita

Publicat: 21 feb. 2012
Un incendiu violent a izbucnit, astazi, in jurul pranzului, intr-o cladire din curtea Liceului Mircea Eliade” din Bucuresti. Un batran a suferit arsuri pe 70 % din suprafata corpului in incendiu, potrivit rtv.net.
Flacarile au izbucnit la un camin aflat chiar in curtea Liceului „Mircea Eliade”, iar pompierii au fost solicitati de urgenta, mai multe echipaje fiind in acest moment pe drum, impreuna cu un echipaj SMURD, care sa acorde primul ajutor eventualelor victime.
In caminul in care a izbucnit incendiul locuiesc 14 familii, toate fiind evacuate, mai putin un batran care a murit si pentru care medicii nu au mai putut face nimic.
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale cu apa si spuma, urmand ca in functie de gravitatea situatiei numarul acestora sa fie suplimentat sau nu.
Incendiul ar fi putut fi provocat fie de un resou lasat nesupravegheat sau de o defectiune la instalatia electrica, care este cu siguranta foarte veche. In caminul care a luat foc stau familii care nu au unde sa locuiasca.


loading...

Adauga un comentariu