National

INCENDIU puternic la Circul Globus! Mai multe animale au murit

Publicat: 12 ian. 2017
1
Un incendiu izbucnit la un adapost unde se aflau animale ale Circului Globus, ucigand 11 animale si afectand circa 300 de metri patrati ai cladirii. Incendiul a fost stins dupa interventia cu circa 15 autospeciale. Unele animale ar fi fost tranchilizate.

UPDATE 8.32 Colonelul Irinel Precup de la ISU a precizat ca animalele nu au fost mutate pentru ca este frig si unele sunt periculoase. Precup a adaugat ca nu exista nicio ipoteza in acest moment privind declansarea focului.
UPDATE 08.11 Pompierii au reusit sa salveze sapte tigri, sase camile, taurasi si ponei, un cal, un cangur si mai multi ogari si capre, afirma ISU. Nu au mai putut fi salvate patru pisici, doi porcusori vietnamezi, doi tigri si trei caini, precizeaza sursa citata, potrivit Agerpres. 
Potrivit ISU-BIF, citat de News.ro, incendiul a fost stins, dar se mai degaja fum si se verifica toate spatiile interioare. 
Purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile, a precizat ca incendiul a cuprins o cladire de pe Soseaua Petricani din Capitala si se manifesta pe o suprafata de 300 de metri, fiind vorba despre un grajd pentru animale in care se afla cinci lei si tigri. De asemenea, flacarile au cuprins si o cladire administrativa.  
Adauga un comentariu