Local

Incendiu puternic la o societate comerciala din Iasi

Publicat: 08 iun. 2015
1

La sfarsitul saptamanii trecute, la data de 5 iunie, ora 18:49, o echipa de la Detasamentul 1 Pompieri Iasi a fost solicitata sa intervina în municipiu, pe strada Niciman, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie proprietatea unei societati comerciale. Au ars o lampa de iluminat tip neon, un senzor detectie incendiu si s-a degradat tavanul cladirii pe o suprafata de aproximativ un metru patrat. Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Vezi si Iesean arestat preventiv dupa ce a jefuit un magazin din judet 

Comentarii
  • Cauza incendiului este sigur defectiune la lampa fluorescenta (neon), lampi de cea mai proasta calitate, subdimensionate, droser si condensator care se supraincalzesc. Spun acest lucru din experienta, m-am intalnit cu asemenea situatie. Lampi fabricate in CE de cea mai proasta calitate. Atentie la lampile 4X18w.

  • Cum adica „incendiu puternic”. Ma mir ca nu este de-a dreptul „Catastrofal”!?
    Pai, „Au ars o lampa de iluminat tip neon, un senzor detectie incendiu si s-a degradat tavanul cladirii pe o suprafata de aproximativ un metru patrat.” Asta nu-i o catastrofa, ca s-a afumat 1 mp de tavaN Cati tantari si cati paianjeni nu vietuiau acolo? Zeci, sute de mii. O adevarata catastrofa ecologica…

Adauga un comentariu