News Flash:

Incep campaniile de prezentare a criteriilor de finantare europeana

21 Februarie 2008
966 Vizualizari | 2 Comentarii
• Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADR NE) a organizat ieri un seminar de informare cu peste 90 de potentiali beneficiari de finantare pentru Domeniul major de interventie 3.1 - Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
(ADR NE), in calitate de Organism Intermediar, a organizat ieri un seminar de informare cu potentialii beneficiari de finantare pentru Domeniul major de interventie 3.1 - Reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate din cadrul Axei prioritare 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale a Programului Operational Regional 2007 - 2013. La eveniment au participat 90 de posibili beneficiari, printre care patru reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi, dar si reprezentantii spitalelor si ambulatoriilor din judet. Scopul seminarului a fost informarea posibililor beneficiari asupra conditiilor de accesare a fondurilor europene.

"In cadrul acestui seminar au fost prezentate potentialilor beneficiari criteriile de eligibilitate, cadrul institutional si legislativ, dar si detalii privind completarea cererii de finantare si depunerea acesteia", a precizat Gabriela Bobeanu, reprezentant al ADR NE. Obiectivul specific al acestui domeniu major de interventie il constituie imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si repartizarea teritorial - regionala echilibrata a acestora pe teritoriul tarii, pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la serviciile de sanatate. Pot fi finantate proiectele care au in vedere modernizarea cladirilor spitalelor si ambulatoriilor, modernizarea utilitatilor generale si specifice ale spitalelor si ambulatoriilor, crearea, modernizarea in spitale si ambulatorii a facilitatilor de acces pentru persoane cu dizabilitati fizice, precum si achizitionarea de echipamente pentru spitale. La nivelul Regiunii Nord-Est, alocarea financiara orientativa pentru acest domeniu de interventie este de 28,33 milioane Euro, din care 24.08 milioane Euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Valoarea totala a proiectului trebuie sa fie cuprinsa intre minim 700.000 lei si maxim 85.000.000 lei, echivalentul a aproximativ 200.000 - 25.000.000 Euro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

organism intermediar seminar gabriela bobeanu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

iaka fas fonduri  | #30346
28,33 milioane Euro, din care 24.08 milioane Euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Valoarea totala a proiectului trebuie sa fie cuprinsa intre minim 700.000 lei si maxim 85.000.000 lei, echivalentul a aproximativ 200.000 - 25.000.000 Euro.

Au chemat 90 de persoane iar cu un singur proiect poti lua toate fondurile.Misti veste, noi astia din sanatate ne-am scos cu fondurile astea.
UN amanunt important  | #30347
Don menestru Nicolaescu a reusit sa bage o clauza, au prioritate 15 spitale, gasiti lista in ghidul utilizatorului care au prioritate la accesarea fondurilor structurale>Vestea proasta este ca nici unul din cele 15 nu este din Iasi, cand se face punctarea cereri de finantare cei 15 au cateva puncte in plus deci sunt favorizati din start, oricum banii sunt foarte putini....bafta!!!!!!!1
Iar voi astia de la ziar mai documentati-va ca sunteti afoni....
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035967 (s)