Eveniment-Social

Incep promovarile dupa legarea lui Nichita! Vine inca un viceprimar

Publicat: 10 iun. 2015
1

@ Un asistent universitar ar urma sa devina viceprimar si o noua reprezentanta a PSD ar trebui sa apara in Consiliul Local

Unul din cei mai tineri consilieri locali este in joc de glezne pentru preluarea unei functii de viceprimar. Schimbarile de trupe din cadrul Consiliului Local ar urma sa aiba loc cel mai probabil vineri. In plenul CL ar trebui sa aiba practic loc doua modificari, nu doar promovarea unui nou viceprimar din randul consilierilor, ci si desemnarea unui nou consilier local.

„Dupa ultimele discutii, sedinta extraordinara urma sa aiba loc vineri dimineata. Nu a fost stabilita clar ordinea de zi, dar ar urma sa se discute despre situatia celui de-al doilea post de vice”, a precizat un reprezentant al CL. Odata cu plasarea primarului Gheorghe Nichita in arest la domiciliu, atributiile acestuia au fost preluate de catre viceprimarul Mihai Chirica, devenit primar interimar. In conditiile in care Gheorghe Nichita a primit vineri un supliment de 30 de zile de arest la domiciliu, lucrurile in Consiliul Local nu mai pot fi tinute pe loc, astfel ca Daniel Matasaru, cel mai probabil, va fi desemnat sa preia atributiile postului de viceprimar ramas liber, pana la lamurirea situatiei. Discutiile din culise sunt inca destul de incinse, desi Daniel Matasaru este oficial anuntat ca „optiunea partidului”. In conditiile in care acesta va fi promovat viceprimar, ar urma sa se analizeze lista de consilieri sustinuta la alegerile din 2012. Urmatoarea pe lista, pentru accederea in plenul CL, este Ecaterina Olaru, cea care a mai ocupat postul de consilier in 2011-2012, cand l-a inlocuit pe Constantin Neculau, retras din motive de sanatate.

Comentarii
  • Exista decizii/jurisprudenta de invalidare a desemnarii unui viceprimar in sedinta EXTRAORDINARA de Consiliu,si opinia potrivit careia desemnarea e necesar a fi facuta in sedinta ordinara

  • IESENII TOT GASCA LOR DE SECURISTI CI COMUNISTI VOR AVEA LA CONDUCERA IASULUI.CU ACEASTA GASCA DE HOTI IESENII VOR FI FURATI IN CONTINUARE,SPAGILE VOR INTRA TOT IN BUZUNARELE , LA CONDUCEREA INSTITUTIILOR SUBORDONATE PRIMARIEI TOT NEAMURILE SI JIGODIILE LOR VOR PRIMII FUNCTII. LA ANUL VOR FI ALEGERI DAR LA CITA PROSTIME ESTE NU VAD NICI O LUMINITA DE REDRESARE ,LE-A SPALAT CREIERELE FIE CELOR SARACI FIE INTELECTUALILOR CARE ALEARGA SI EI TOT DUPA FUNCTII SI SPAGAREALA.ASTA E ROMANIA DUPA 25 ANI,PACAT DE TINERETUL,DE TATII COPIILOR RAMASI ORFANI DE LA ACEA LOVITURA DE STAT DATA DE KGB ILIESCU SI SECURITATEA IN DEC 89.DUPA ACEA LOVITURA MINTEA ROMANILOR S-A CONECTAT IMEDIAT LA COMUNIST,PINA SI DEZIDENTII AU DEVENIT MARI EXCROCI(pardon,oameni de afaceri)SI ACUM TAC CIND TARA ESTE CONDUSA TOT DIN GASCA ACELOR TIMPURI.

Adauga un comentariu