Actualitate

Începe Asia Express – „Drumul Împăraților”. Ce țări vor avea de străbătut concurenții

Publicat: 17 mai 2021
începe Asia Express
Filările la sezonul 4 al Asia Express încep luna aceasta, însă emisiunea va fi difuzată abia în toamnă

Vești bune pentru fanii reality-show-ului de la Antena 1, deoarece începe un nou sezon Asia Express pentru cele 9 perechi de concurenți. De menționat că au rămas aceleași reguli de până acum, însă țările sunt diferite de această dată. Mai mult, România este prima țară care pornește pe această rută, astfel că drumul și misiunile le vor fi total străine concurenților.

După o îndelungă așteptare, Asia Express, cel mai dur reality show din România, pregătește un nou sezon. De data aceasta vedetele vor porni pe „Drumul Împăraților”, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice.

Și toate acestea pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei. Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de dormit la purtător, cele 9 perechi sunt gata să audă celebrul îndemn: „Cursa începe acum!”.

Începe noul sezon Asia Express

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018, iar primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. Asia Express, sezonul 4, nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. Filmările reality show-ului se vor întinde pe parcursul câtorva săptămâni, telespectatorii bucurându-se de emisiune din toamnă.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – „Drumul Împăraților” vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia  și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Informații despre participanți și prezentatori

Acest nou sezon de la Asia Express va continua fără Gina Pistol, care a născut în luna martie. Deocamdată, producătorii nu au anunțat cine îi va lua locul iubitei lui Smiley, dar au fost vehiculate câteva nume, precum Răzvan Fodor, Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau chiar Oase, care a câștigat sezonul doi alături de CRBL!

„Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus Mona Segall, producătorul emisiunii.

Mai mult, se pare că lista vedetelor care vor participa la Asia Express 2021 este aproape gata. Mulţi dintre concurenţi și-au făcut paşapoarte, vaccinuri şi testări. Potrivit click.ro, una dintre vedetele care au acceptat provocarea de la Asia Express 2021 ar fi chiar Andreea Antonescu, care de curând a fost eliminată de la Survivor România 2021.

Un alt nume vehiculat este cel al Alinei Puşcaş, iar alte vedete care ar putea să participe la reality show sunt Connect-R, Pepe, Shift şi cuplul format din Jo şi Juno. În altă ordine de idei, vestea bună este că începe noul sezon Asia Express

Adauga un comentariu