Eveniment-Social

Incepe concursul de selectie pentru Centrul de Excelenta Iasi

Publicat: 14 sept. 2016
1

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi sustine excelenta si performanta în educatie, motiv pentru care doreste sa ofere si în acest an cursuri de Matematica la nivel înalt, pentru cei mai talentati elevi, prin intermediul Centrului de Excelenta (CEX). „Menirea scolii este sa deschida drumul invatarii, sa modeleze personalitati creative, autonome, integrate in lumea complexa si imprevizibila in care traim. Prin Centrul de Excelenta, ISJ Iasi isi exprima sustinerea fata de cadrele didactice care se implica cu daruire in pregatirea complexa, pentru performanta, si fata de elevii dotati si pasionati, cu putere de munca, cu disponibilitate pentru efort intelectual sustinut, care isi doresc rezultate notabile la concursuri si olimpiade scolare”. a transmis prof. dr. Camelia Gavrila, sefa ISJ.

Citeste si:  O noua saptamana de activitati la Centrul de Excelenta Iasi – IATA PROGRAMUL

Astfel, CEX organizeaza în anul scolar 2016-2017 activitati de pregatire la Matematica a elevilor din clasele a III-a si a IV-a. Se vor constitui câte doua grupe la fiecare nivel, formate din câte 24 de elevi. Testarea pentru admitere va avea loc sambata, 1 octombrie 2016, de la ora 9:00, la Colegiul National Costache Negruzzi. Proba are durata de 90 de minute.

Intrarea elevilor în sali este permisa pâna la ora 8:30. Elevii se vor legitima cu carnetul de elev cu poza, vizat pentru anul scolar curent. Înscrierea elevilor se face la secretariatul de la Negruzzi, în perioada 26 – 30 septembrie, între orele 13:00 si 15:00. Fisa de înscriere poate fi descarcata de pe site-urile www.isjiasi.ro si www.colegiulnegruzzi.ro. De asemenea, fisa de înscriere poate fi solicitata la secretariatul de la Negruzzi. Coordonatorul disciplinei Matematica pentru învatamântul primar este profesorul Adrian Zanoschi. 

Citeste si:  Programul cursurilor la Centrul de Excelenta Iasi

Adauga un comentariu