Social

Incepe dezinsectia, dezinfectia si deratizarea Pascaniului, dar nu in totalitate

Publicat: 04 iun. 2014

Zilele tercute s-a stabilit firma care urmeaza sa se ocupe la Pascani de precedurile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Este vorba despre SC Instal Mar SRL, firma care a mai executat lucrari asemanatoare in mandatul fostului primar Grigore Craciunescu. Potrivit celor de la Primarie, actiunea se va face doar pe domeniul public, fara a include scarile de bloc sau subsolurile blocurilor. Cei care doresc acest lucru vor fi nevoiti sa poarte discutii cu conducerea firmei si in functie de intelegeri fiecare locatar va scoate bani din propriul buzunar.

 Niste cetateni din zona Vale s-au aratatat a fi revoltati pe modul in care se face dezinsectia precizand faptul ca nu are prea mult efect daca nu se va face si in subsoluri. „Noi nu avem bani sa dam pentru a scapa de tantari si sobolani. Este dezastru ce e in zona Vale mai ales ca aici e zona mlastinoasa. Se arunca bani degeaba daca nu dau cu solutie si pe la subsolurile blocurilor. Sunt multi pensionari care abia au bani de pastile de unde sa mai dea si la dezinsectie?”, a spus nea Ioan, un pascanean din zona Vale. De aceeasi parere a fost si nea Vasile, un camarad de-al sau. Acesta din urma a spus ca pe timpuri, cand era Ratoi primar, se dadea si pe la subsoluri fara sa plateasca ei, ca asa erau vremurile. „Atunci se mai misca ceva prin oras, erau multi salariati. Acum totul se inchide. De unde bani? Cat putea sa fie in plus la buget si pentru subsolurile din Vale, ca aici sunt cei mai multi tantari, nu in deal”, a spus acesta.

 Activitatea de deratizare se va face doar in locurile unde exista gunoaie sau cele stiute de specialisti ca ar fi necesar. Suma alocata pe aceasta procedura se ridica la aproximativ 30.000 euro.  loading...

Adauga un comentariu