Arte vizuale

Incepe Festivalul International de Statui Vivante – editia a VII-a

Publicat: 30 mai 2017

Festivalul International de Statui Vivante, editia a VII-a, se va desfasura incepand de marti pana pe 5 iunie si va reuni artisti din China, Austria, Olanda si Romania, informeaza Teatrul Masca.

Festivalul va fi deschis marti in gradina Casei Filipescu Cesianu, cu evenimentul „Noaptea statuilor vivante”, de la ora 20,00.

Vezi si Festivalul International de Statui Vivante, editia a VII-a, in perioada 30 mai – 5 iunie, in patru spatii din Capitala

„Noaptea statuilor vivante va aduce alaturi artisti straini si romani intr-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din Bucuresti, Casa Filipescu-Cesianu, spatiu cu o aura speciala, misterios si elegant, suficient de mare pentru a fi incapator si destul de intim pentru a crea o stare cu totul speciala celor care vor veni sa asiste la acest moment atat de important al festivalului nostru”, a declarat Mihai Malaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfasura in patru spatii diferite — gradina Casei Filipescu Cesianu (30 mai) si parcurile Humulesti (31 mai, 1 iunie), Crangasi (2 — 3 iunie) si Herastrau (4 — 5 iunie).

Intrarea publicului la eveniment este libera.

Festivalul este organizat de Teatrul Masca, iar parteneri sunt Primaria sector 6, Centrul Cultural European sector 6, Primaria sector 5, Muzeul Municipiului Bucuresti si ArCuB.loading...

Adauga un comentariu