Local

LIVE VIDEO Începe o nouă campanie de vaccinare în judeţul Iaşi. Iată tot ce trebuie să ştii

Publicat: 08 nov. 2019

Vineri, 8 noiembrie începând cu ora 10.00, în Sala Europa din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi va avea loc o conferinţă. Principala tema a conferinţei consta în iniţierea unei noi campanii de vaccinare antigripală.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, managerul Spitalului de Boli Infecţioase dr. Carmen Dorobat dar şi prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecţioase ”Matei Bals”

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase dr. Carmen Dorobat a ținut sa facă unele precizări legate de campania de vaccinare:

”Aceasta campanie nu este o premieră, este o continuitate. Aţi văzut că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean a venit cu vaccinul şi l-am vaccinat. Aceste lucruri sunt binevenite şi încurajează populaţia să se vaccineze. Va mă idau un exemplu, dacă în perioada trecută, la Spitalul de Boli Infecţioase rata de vaccinare era de 50%, acum nu mai avem vaccinuri. Tot personalul spitalului vor să se vaccineze. Pe lângă rata de creştere a vaccinării antigripale, dorim să creştem rata de vaccinare pentru rujeola. Din păcate, toţi cei care au murit în ultima perioadă de gripă erau nevaccinaţi. Prin vaccinare ne protejăm pe noi, pe familiile noastre, dar şi pe cei din jur.” a menţionat dr. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.loading...

Adauga un comentariu