Mozaic muzical

Incepe razboiul pe bani in familia Ilenei Ciuculete intre sotul si copiii artistei

Publicat: 15 iun. 2017
3

Pacea dintre Cornel Gales si baietii Ilenei Ciuculete s-a dus pe apa sambetei, la numai trei luni dupa ce acestia au condus-o impreuna pe artista pe ultimul drum. Iata de la ce au pornit discutiile.

Au trecut doar trei luni de la moartea neasteptata a Ilenei Ciuculete, iar intre sotul artistei, Cornel Gales, si baietii acesteia din prima casatorie au inceput sa sara scantei. Desi la inceput rudele interpretei de muzica populara au lasat sa se inteleaga ca au cazut la pace privind averea artistei, iata ca acum s-au sucit.

Vezi si Cornel Gales, tulburator: „Zanica mea dulce, m-ai lasat aici sa fiu haituit de rude!”

Cornel Gales a rabufnit pe retelele de socializare. ”Zanica mea dulce, m-ai lasat aici sa fiu haituit si injurat de rude apropiate, nu ma uita aici…”, a fost mesajul publicat acum cateva ore de Cornel Gales pe pagina sa de Facebook.

Se pare ca discutiile au inceput de la faptul ca Gales i-ar fi dat lui Mugurel Sfetcu 3.000 de euro, dar nu i-a oferit nimic lui Cristian Sfetcu, fiul cel mic al artistei care a murit la 14 martie.

Mai mult, cei doi baieti asteptau sume mai mari de la Cornel, dupa vanzarea vilei din Bucuresti a Ilenei Ciuculete. Doar in aceste conditii ar fi fost de acord sa renunte la procedura clasica de impartire a mostenirii. Prin urmare, baietii din primul mariaj al cantaretei intentioneaza sa discute cu un avocat. Cel putin asa au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei.

Adauga un comentariu