Curiozitati

Incepe saptamana binecuvantata pentru 4 zodii. Meritele le vor fi rasplatite

Publicat: 21 mai 2019
9

Vara aduce doar motive de bucurie pentru unii nativi. Ca urmare a faptelor bune si a iertarii de care au dat dovada, rugaciunile le vor fi ascultate si vor primi tot ce si-au dorit. Inima lor a oferit doar iubire si bunatate, iar acum vor culege roadele. Vezi care sunt cele 4 zodii pe care Dumnezeu le va binecuvanta in perioada urmatoare.

Gemenii vor fi promovati

Ai avut parte de o perioada dificila, dar ai luptat si nu te-ai lasat descurajata. Soarele a rasarit, in sfarsit, pe strada ta si incepe sa-ti mearga din ce in ce mai bine. Vei obtine o promovare la locul de munca, iar meritele iti vor fi rasplatite. Desi te vei afla intr-o functie de conducere, nu vei uita de unde ai plecat si colegii vor aprecia felul tau de a fi. Astrele sunt de partea ta si iti rasplatesc rabdarea si perseverenta. Nu renunta la rugaciuni si multumeste in permanenta pentru ce ai.

Fecioarele vor deveni mai intelepte

Dupa luni intregi in care te-ai chinuit sa iei cea mai buna decizie, ai acum parte de revelatia salvatoare. Cel de Sus ti-a luminat calea si ai reusit, in sfarsit, sa nu te mai sabotezi de una singura si sa alegi fericirea. Inclinata spre spiritualitate, te-ai rugat neincetat pentru a ti se arata calea cea dreapta. Cerul iti va rasplati daruirea si lupta pe care ai dus-o pana acum si iti va oferi intelepciunea de care ai atata nevoie. De acum vei privi lumea cu alti ochi si le vei oferi sprijin celor rataciti.

Balantele vor gasi dragostea adevarata

Iubirea la care visezi de o viata va intra, in sfarsit, in viata ta. Dupa ce ai crezut ca totul este pierdut, vei cunoaste o persoana care iti va schimba viata radical. Este posibil sa fie chiar sufletul tau pereche si legatura voastra sa duca la o relatie pe viata. In sfarsit vei invata ce insemna sa fii iubita cu adevarat. S-ar putea chiar sa pasesti spre altar mai repede decat ti-ai fi imaginat. Vei gasi forta sa lasi trecutul in urma si sa o iei de la capat.

Capricornii vor schimba lumea

Inclinata spre autocunoastere si introspectie, vei avea activata zona creativa. Creatiile tale vor schimba lumea si o vor face un loc mai bun. Energia divina se va pogori asupra ta si vei lasa in urma opere de valoare, care vor putea intra in istorie. Profunda si disciplinata, va fi ca o joaca sa iti exprimi ideile si sa dai nastere unor lucrari de impact. Este momentul sa arati lumii intregi de ce esti in stare si sa te exprimi asa cum simti.

Adauga un comentariu