Magazin

Incepe un nou sezon la „Dansez pentru tine”

Publicat: 23 mart. 2011

„Dansez pentru tine”, emisiunea care a împlinit sute de visuri în ultimii cinci ani, revine la Pro TV cu un nou sezon, de la jumatatea lunii aprilie, iar în cadrul show-ului concurentii vor trage la sorti stilurile de dans.
Emisiunea „Dansez pentru tine” îsi redeschide ringul emotiilor pentru cel de-al unsprezecelea sezon, care va aduce, pe lânga eleganta, stralucire, dansuri spectaculoase si povesti noi de viata. In afara de consacratele stiluri, precum dansul în ploaie, dansul la bara, hip-hop, stomp, cabaret, musical si dans contemporan, concurentii noului sezon „Dansez pentru tine” vor primi doua noi provocari coregrafice: funky jazz si dansul minoritatilor. Emotiile vor fi sporite de o regula noua. Concurentii îsi vor trage la sorti stilul de dans pe care îl vor avea de realizat în fiecare editie. Concret, din cele doua stiluri de dans din fiecare saptamâna, unul va fi impus, iar celalalt va fi tras la sorti de fiecare echipa concurenta. Astfel, într-o singura editie vor putea fi vazute coregrafii diverse, de la vals si tango pâna la Bollywood sau rock ‘n’ roll, fiecare pereche având de pregatit altceva decât contracandidatii lor. Cu aceasta noua regula, perechile vor purta pe umeri responsabilitatea de a-si alege singuri norocul, deoarece, în urma tragerii la sorti, vor putea avea parte de un stil de dans potrivit lor sau din contra, incompatibil cu dorintele si aptitudinile lor. Toata diversitatea de stiluri de dans din fiecare editie va avea, însa, o tema comuna impusa pentru toate perechile. Asadar, fie ca unul are de dansat vals, altul tango sau quick-step, toti coregrafii trebuie sa se inspire din teme de tipul „Romeo si Julieta”, „Vampiri”, „Noapte fierbinte”.
Emisiunea va fi prezentata de Stefan Banica si ieseanca Iulia Vântur, emotionati la începutul unei noi competitii a visurilor. „«Dansez pentru tine» a devenit o emisiune-fanion, alaturi de alte emisiuni de succes care au rezistat de-a lungul anilor în televiziunea postdecembrista si se mentine în fruntea audientelor si în preferintele telespectatorilor de niste ani buni. Iar pentru mine reprezinta o experienta unica de a «tine» în mâna un show de televiziune de cinci ore în direct”, a afirmat prezentatorul Stefan Banica.loading...

Adauga un comentariu