Magazin

Începeți diversificarea? Nu uitați de produsele premium de la Little Prints

Publicat: 28 ian. 2021

Cu fiecare etapă de creștere a bebelușului apar noi și noi griji. Există însă în vremurile actuale atât de multe produse ce vin în sprijinul părinților și sunt alese în numele confortului și grijii absolute pentru cel mic. Când vă pregătiți de diversificare nu ar trebui să vă lipsească scaunul de masă, dar și ustensilele necesare, lingurițele și boluri de mâncare regăsite la Little Prints.

Ora mesei trebuie să fie amuzantă

Temerile părinților sunt cu atât mai mari, cu cât acest nou început este presărat cu noi aventuri. Texturi, gusturi încep să fie triate acum. Iar din toată această poveste de nutriție contează poate mai mult decât am crede și ustensilele folosite.

De calitate premium, sigure și practice pentru bebeluși sunt produsele de la Little Prints, magazin online ce aduce în atenția publicului mari branduri de nișă: Mushie, Finn+Emma, Bibs și multe altele sunt regăsite aici. Pornind de la deviza că bebelușul are nevoie de tot ce e mai bun, atunci când vine vorba de hrană și deci de baza pentru creșterea lui, desigur că vor fi alese produsele premium.

Prima linguriță sau cum să faceți ora mesei una adorabilă

Pentru bebeluș întreaga poveste este o experiență  pe care o va îndrăgi, dacă va avea motive să o facă. Va avea, cu produsele moi, flexibile și sigure pentru el, cum este gama de lingurite din siliconalimentar. Au o formă prietenoasă, monkey head și sunt plăcut colorate, pentru toți mofturoșii. În plus, materialul este plăcut și sigur pentru amalgamul de senzații ce ii încearcă pe cei mici, pentru năzdrăvănii cărora le crește dentiția.

Pentru ora mesei nu veți omite nevoia de boluri. Sunt practice și sigure, ideale pentru primele tentative de a descoperi gusturi și diverse tipuri de mâncare. Au ventuze și vor permite micului curios să exploreze și singur ce este în farfurie. Pentru cei mai avansați în aventura culinară pot fi alese farfuriile compartimentate, care permit ca cel mic să vadă ce alege. Detalii de acest pot face marile diferențe, spun specialiștii. Gustul se învață și se educă, contează impactul vizual de asemenea și nu doar ceea ce simte când mănâncă.

Eshop-ul Little Prints aduce pentru părinții grijulii gama premium de produse esențiale pentru new born, dar și pentru bebelușii în prag de diversificare. Toate acestea sunt disponibile imediat, livrare din stoc, așa cum veți găsi în cadrul paginii oficiale.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

 

 

Adauga un comentariu