Sport

Inceput DEZASTRUOS de sezon pentru Costel Pantilimon in Anglia

Publicat: 09 aug. 2015

Costel Pantilimon (28 de ani) n-a avut parte de un start de sezon asa cum si-ar fi dorit. Chiar daca echipa sa, Sunderland, a pierdut meciul din prima etapa a Premier League, de pe terenul celor de la Leicester, fara drept de apel, scorul final putea fi mult mai mare fara interventiile goalkeeperului român. Leicester a câstigat la pas meciul cu Sunderland, scor 4-2. Elevii lui Claudio Ranieri aveau deja 3-0 în minutul 25, acesta fiind si scorul pauzei. În partea a doua, gazdele au mai redus din motoare si au mai înscris un singur gol, în timp ce oaspetii au punctat doar pentru statistica în 11 minute. Desi Sunderland a primit patru goluri, trebuie mentionat faptul ca portarul echipei noastre nationale nu prea a avut ce face. Vardy a deschis seria celor sase goluri cu o lovitura de cap bine plasata, în timp ce Mahrez a facut 2-0, tot cu capul.

Citeste si: OFICIAL! Costel Pantilimon are un antrenor de top

Pantilimon n-a avut sansa nici la penalty-ul executat de acelasi Mahrez. Costel a ales coltul din dreapta în timp ce algerianul a trimis în partea opusa. Lovitura de la 11 metri a fost dictata ca urmare a faultului neglijent pe care l-a facut Cattermole. Leicester, careia se pare ca-i prieste de minune sosirea lui Ranieri, chiar daca tehnicianul italian are doar o luna de activitate la noul loc de munca, a mai trecut în doua rânduri pe lânga gol, numai ca de fiecare data Pantilimon a fost de netrecut.

Citeste si: SENZATIE! Costel Pantilimon, de netrecut in Premier League

Chiar daca Defoe a mai limitat din proportiile scorului, gazdele au continuat sa atace, dar Pantilimon a fost mereu acolo. Când au vazut ca nu se pot pune de aproape cu ”Panti”, cei de la Leicester au început sa traga de la distanta, astfel ca Albrighton a facut 4-1. Scorul final a fost stabilit de Steven Fletcher.loading...

Adauga un comentariu