Magazin

Inceputul de saptamana vine cu temperaturi scazute in toata tara. Vezi prognoza pe trei zile

Publicat: 26 mart. 2012
1
Astazi vremea s-a racit in toata tara, astfel incat regimul termic se apropie de cel normal al perioadei. 
MARTI 
Valorile termice se vor situa in jurul celor obisnuite pentru ultima decada a lunii martie, iar cerul va fi variabil, cu innorari temporare. In nordul, centrul si estul tarii, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, temporare in majoritatea zonelor. In zona montana vor fi precipitatii locale, mixte, iar vantul va sufla tare, in special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.
MIERCURI 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Pe arii restranse in jumatatea de est a tarii va ploua slab, iar in zona montana izolat se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in cursul zilei pe arii restranse si in restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade, mai scazute in depresiuni, spre -5 grade.
JOI 
Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in jumatatea de nord si izolat in restul tarii. In zona montana inalta in cursul noptii se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.
Sursa: jurnalul.ro
Adauga un comentariu