Eveniment-Social

Incertitudinea persista in dealul Copoului

Publicat: 20 iul. 1999

•Inca nu s-au finalizat transferurile unor jucatori •Se duc tratative cu Chisinaul si „U” Craiova pentru achizitionarea unor jucatori •Se cauta echipe pentru perfectarea unor partide de verificare

Dupa ce a fost pus la un moment dat sub semnul intrebarii, cantonamentul de la Tg. Neamt s-a dovedit a fi pina la urma foarte util. „Fara aceasta pregatire centralizata de la Tirgu Neamt am fi fost la pamint din punct de vedere fizic”, ne-a declarat antrenorul Mitu Danila. Ambii antrenori cit si directorul tehnic Antohi s-au declarat multumiti de baieti, conditiile de care au beneficiat fiind de asemenea multumitoare. Despre rezultatele meciurilor de pregatire (2-1 cu Apemin Borsec, 0-2 cu ASA Tg. Mures si 3-4 cu FC Onesti), presedinte Vasile Drutca ne-a marturisit ca nu il intereseaza rezultatele, ci jocul baietilor, remarcind o evolutie buna in aceste intilniri.
La capitolul „sosiri” nu sint noutati deocamdata, conditiile financiare ale gruparii iesene facind ca nimeni sa nu-si indrepte privirile spre Copou. Am spus deocamdata pentru ca, dupa cum ne-a spus presedintele clubului sint discutii cu moldovenii Mura, Milipovski, Anghel sau Miron (Chisinau) si cu „U” Craiova de unde ar putea sosi noutati.
Prezent luni in Copou, Cojocaru ne-a confirmat plecarea sa la Foresta, din spusele presedintelui aflind ca grila sa de transfer este estimata la 54 milioane lei. Despre ceilalti posibili transferati, Vasile Drutca a spus: „Pentru Botan am primit o oferta de 15.000 USD din partea celor de la Foresta, suma care insa nu ne multumeste, iar de la Baia Mare as accepta suma de 120.000.000 pentru Abalasei, acesti bani fiind bineveniti in conditiile actuale”. In afara de acestia, prin alte fief-uri mai sint Stancu – ajuns la Minerul Lupeni, Serban sau Ionescu. Despre banii care ar urma sa intre in contul iesenilor in urma transferului lui Pancu in Italia (Cesena), Drutca a precizat ca suma se ridica la aproximativ 135.000 USD.
In timpul scurt care a mai ramas pina la debutul sezonului 1999-2000, se cauta citeva echipe cu care sa se perfecteze meciuri de pregatire, de ieri baietii intrind in program, cu antrenamente zilnice pe terenul anexa.
Narcis POHOATAloading...

Adauga un comentariu