Economic Local

Incheierea proiectului „Cresterea competitivitatii si productivitatii SC Blue Invest SRL in regiunea de Nord-Est, judetul Iasi

Publicat: 21 nov. 2018
1

S.C. BLUE INVEST S.R.L. cu  sediul  in  str.  Aleea  CIMITIRUL  EVREESC,  nr.  Nr.2,  Corp  C  5, Camera2, Municipiul Iasi, jud. Iasi, cod postal 700538, Romania, a finalizat implementarea proiectului:

CRESTEREA COMPETITIVITATII SI PRODUCTIVITATII S.C. BLUE INVEST S.R.L. IN REGIUNEA DE NORD-EST, JUDETUL IASI”, COD SMIS 102772, proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea competivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat cresterea competitivitatii si durabilitatii societatii S.C. BLUE INVEST S.R.L. prin dotarea societatii cu tehnologie IT, componenta de energie verde, utilaje si echipamente performante specifice cod CAEN 4399 – Alte lucrari speciale de constructii n.c.a..

Realizarea investitiei va conduce la crearea premiselor de dezvoltare durabila a societatii, valorificarea activitatii si la cresterea competitivitatii societatii, cu efecte antrenate la nivel de societate pentru termen mediu, respeciv perioada 2017 – 2022. Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui Program in Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Valoarea totala a proiectului este de 1.071.000,00 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 715.640,00 lei din care 608.294,00 lei din FEDR, cu o perioada de implementare de 12 luni, respectiv intre data 01.12.2017 si data de 30.11.2018.

Cele mai importante rezultate ale proiectului sunt:

  • cresterea productivitatii prin reducerea termenelor de realizare/finalizare a proiectelor catre
  • clientii;
  • tehnologie IT superioara, utilaje si echipamente tehnologice moderne noi existente in activitatea de executie de lucrari dar si in procesul de vanzare;
  • crearea de 5 noi locuri de munca si mentinerea acestora dupa finalizarea proiectului;
  • crearea si mentinerea unui flux tehnologic nepoluant, echipamente si utilaje tehnologice fiind de ultima generatie ale unor producatori cu traditie in domeniu; acestea se evidentiaza prin fiabilitate, consum redus de combustibili, silentiozitate, precizie; nu produc resturi, deseuri materiale toxice sau nerecuperabile/nereciclabile.

Informatii suplimentare privind derularea proiectului se pot obtine de la sediul S.C. BLUE INVEST S.R.L., str. Aleea CIMITIRUL EVREESC, nr. Nr.2, Corp C 5, Camera2, Municipiul Iasi, jud. Iasi, cod postal 700538, Romania, telefon 0728983855, email: birou.blueinvest@gmail.com.

Persoana de contact: STURZA CONSTANTIN, Administrator.

Adauga un comentariu