Actualitate

Incident de munca la fabrica de arme din Cugir! O persoana a fost impuscata

Publicat: 17 mai 2019
1

Accident de munca la fabrica de arme Cugir. Conform primelor informatii, o persoana a fost ranita, prin impuscare, in picior. A fost transportata, in stare stabila, la spital. Accidentul s-a produs in poligonul de incercare al fabricii. Urmare a evenimentului de la Fabrica de Arme din localitatea Cugir, judetul Alba:

Breaking news! Explozie la fabrica de armament din Babeni – UPDATE

in urma cercetarilor s-a stabilit ca in poligonul de tragere, din incinta societatii, un angajat a manipulat gresit un pistol calibrul 7,65 mm, impuscand in picior, un coleg aflat in apropiere. Victima a fost transportata la spital, unde a fost diagnosticata cu plaga prin impuscare cu glont retinut intramuscular si nu i s-a pus in pericol viata. Se fac cercetari.

Comentarii
  • O persoană a fost împușcată în poligon, iar glonțul a rămas în picior. Pe vremea mea, 7,62 era o armă formidabilă, atât AKM-ul, cât și TT-ul. Cu un TT, de aproape, puneai jos un urs, daca-i trăgeai in cap. Nu mai zic de AKM, cu care, la 20 m. găureai ursul și-i ieșea glonțul prin partea aialaltă. Ce praștii fabrică ăia acolo , acum ?!

Adauga un comentariu