Local

Incident în municipiul Iaşi. Un copil a rămas blocat în maşină. Părinţii au sunat de urgenţă la 112 – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 02 dec. 2021
Un minor a rămas blocat în mașină

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident în municipiul Iaşi. Un copil a rămas blocat într-un autoturism parcat pe strada Anastasie Panu. Părinţii care se aflau lângă maşina au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a sesiza cazul.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, pompierii şi descarcerarea.

Forţele de intervenţie au spart geamul şi au reuşit să scoată copilul din vehicul. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale pentru că nu mai putea respira, cel mai probabil făcând un atac de panică.

Comentarii
 • Nătăfleți… Unde nu-i cap vai de picioare, mai pun și urgentele pe drumuri aiurea… Că nu găseau ei un pietroi sa spargă un geam… Trebuia să vina pompierii… Halal, multe kile degeaba… Îs numai șunci de la lene și capuri goale…

 • Cu pietroaie sa arunci tu, ca eu n-arunc sa mi omor copilul. Tu spui ca am pus eu pompierii pe drum degeaba ca vai de capul nostru ? Tu care stai în spatele unui ecran și dai hate unui om care e mai solid ? Te-ai pupa în cur sa arati ca el. Iti doresc ce le doresc și alora din pușcărie. Sănătate.

 • Prea mare deranjul. Pe scurt:
  – flăcăul cu aere tefeliste. neajuorat și nepriceput, genul ăla de toate le pățește el în viață.
  – accent de boston sau de or. fălești r. bălți. mai degrabă boston, mutat aici prin suburbii.
  – cazanul, un junghi euro 3 sau maxim euro 4. afumat și murdar ca o carte de vizită de la un birt comunal.
  vanity plate, mă lași, să știe toată lumea ce și cum cu anul nașterii și inițialele blanei.
  – sunatul la 112, alint curat. trebuia sunat la protecția copilului, să îi decadă din drepturi că au lăsat boracul singur în ” mașină” de să se sufoce ăla.
  nici piatra sau ciocanul nu erau necesare; cu o bășină sinceră de-a flăcăului îi zburau și tablele și geamurile cazanului. mai jena și mașinile din parcare.
  Una peste alta, articol binevenit: după amuzamentul de la fața locului, află și se distrează și alții de asemenea aventuri la oraș. Nătăflețul, dacă tăcea măcar nu aflam că e fraier en-gros !

 • sparge-n pla mea geamu la tigaie si scoate copchilu afara tot atata suni la 112 sa aiba cum justifica si aia cheltuirea de bani publici ca sanchi o vinit si ti-o sscos tie copchilu din masina … haide besh

 • din start sunt 2 parinti denaturati si inconstienti, ar merita ucisi amandoi. copilul putea sa moara din cauza voastra. cu un pietroi le-as da eu in cap. nu sunteti in stare de nimic. mama aia care e o proasta repede a vazut ceva si i-a zis prostului sa ii cumpere.
  CUM PANA MEA SA UITI CA AI UN COPIL IN MASINA????

Adauga un comentariu