Magazin

Incident la gala „Zece pentru Romania” cu o falsa verisoara a lui Traian Basescu – VEZI VIDEO

Publicat: 16 dec. 2010
1

Incident la decernarea premiilor Galei „Zece pentru Romania„, organizata de Realitatea Tv. Presedintele Traian Basescu s-a numarat printre premiatii evenimentului. Initial, cei doi prezentatori, Mihai Tatulici si Melania Medeleanu, au spus ca premiul se acorda in lipsa. Imediat insa, din sala s-a ridicat o femeie care a urcat pe scena pentru a ridica premiul decernat sefului statului. Femeia a spus ca se numeste Daniela Alexandra Zamfirescu si ca este verisoara presedintelui Traian Basescu.

„Sunt onorata sa ridic acest premiu decernat verisorului meu Traian Basescu, presedintele Romaniei. In numele lui va multumesc enorm. Ma numesc Daniela Alexandra Zanfirescu si eu cred ca multa lume din aceasta sala ma cunoaste”, a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu, pe scena.

In cadrul emisiunii „Ultima ora” de la Realitatea TV, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a intervenit si a declarat ca „Presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice premiul”. Mai mult, acesta a spus ca din punctul sau de vedere ar putea fi vorba de o farsa pusa la cale organizatorii Galei „Zece pentru Romania” cu scopul de a creste rating-ului televiziunii. Acuzatia consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a fost imediat negata de realizatorul Mihai Tatulici.

Femeia a fost condusa la Politie, iar trofeul a fost recuperat. „Anul trecut, domnul Traian Basescu, verisorul meu de gradul III mi-a spus ca de ce nu m-am dus sa ridic premiul”, a declarat pentru Realitatea TV, Daniela Alexandra Zanfirescu. Intrebata cum poate dovedi ca este ruda cu presedintele Romaniei, femeia a declarat ca „exista caseta cu inregistrarea de la mama lui, respectiv tusica mea, unde Traian Basescu a venit si a dat mana cu mine si a zis ca sunt verisoara lui”.

Adauga un comentariu