Scena artistica din Romania

Incident la Teatrul National din Bucuresti! Unui spectator i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale

Publicat: 22 mart. 2019
3

In timpul unei reprezentatii de la Teatrul National, unui spectator i s-a facut rau. A avut nevoie de interventie medicala de urgenta.

Spectacolul a fost intrerupt si reluat ulterior.

”Joi seara, la Sala Studio a avut loc un incident: in timpul spectacolului "Presul", unui spectator i s-a facut rau, necesitand interventie medicala de urgenta. Imediat, la fata locului a ajuns medicul TNB, care i-a acordat primul ajutor. Spectacolul a fost intrerupt.

Ulterior, intrucat mai multe persoane au sunat la serviciul de urgenta 112 cu informatii incomplete, care au intarziat interventia ambulantei, aceasta a sosit dupa mai multe minute de asteptare.

Spectatorului i s-a acordat ajutor medical, iar in final a parasit teatrul pe propriile picioare, semnand si refuzand transportul la spital. Acum se afla in afara oricarui pericol.

Ne pare rau pentru acest incident si va asiguram ca personalul TNB este instruit pentru a interveni cu promptitudine in asemenea situatii. Le multumim spectatorilor pentru intelegere!”, a transmis Teatrul National din Bucuresti.
Adauga un comentariu