Actualitate

Incident rutier in Tatarasi! Un tramvai a deraiat din cauza unui autoturism parcat aiurea – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 nov. 2018

Incercand sa evite o coliziune cu un autoturism parcat in apropierea Rondului Tatarasi Nord, blocand accesul tramvaielor in rond, vagonul 290 a deraiat de pe linie. In urma acestui incident, circulatia tramvaielor a fost blocata pe traseele 1, 11 si 3, intre orele 12.09-13.28.

Pentru reluarea circulatiei, vagonul a fost garat in Rondul Tatarasi Nord, iar vagoanele de pe traseele 6 si 11 vor circula inel pe urmatoarele itinerarii:

  • Traseul 6: Dacia – Gara – Tg.Cucu – Tatarasi – Baza 3 – Piata Nicolina – Podul de Piatra – Dacia
  • Traseul 11: Dacia – Pod de Piatra – Piata Nicolina – Baza 3 – Tatarasi – Tg. Cucu – Gara – Dacia.
Comentarii
  • Fiind un tramvai nou-nout si circuland cu viteza maxima admisa de lege, in timpul manevrei de ocolirea a unui obstacol ivit pe calea de rulare, s-a produs absurdul!

  • Observând în ultimul moment autoturismul, vatmanul tramvaiului, cu un reflex neomenesc, a virat brusc volanul tramvaiului, iar acesta obraznic, nu l-a ascultat pe vatman și a ,,zburdat” pe carosabil. Oare cât de naivi ne credeți voi pe noi ??? au început ,,cazanele” să sară de pe linii ???

  • Vinovat e vatmanu’ ca nu a apreciat curba si a virat prea larg, eu daca nu am loc de parcare pot sa parchez pe linia de tramvai, el daca e vatman adevarat poate sa ma ocoleasca.

Adauga un comentariu