International

Incident SOCANT in Londra. Patru femei au fost injunghiate langa un supermarket

Publicat: 20 mai 2016
1
O femeie se afla in stare grava si alte trei au suferit rani mai usoare dupa ce au fost injunghiate in apropierea parcarii unui supermarket in vestul Londrei. Politia londoneza a fost apelata in jurul orei locale 10:30, pentru a se deplasa in cartierul Hampton. Langa parcarea supermarketului au fost gasite trei femei ranite, iar o patra, la o proprietate din apropiere. Un barbat de circa 60 de ani a fost arestat fiind suspect de tentativa de crima. 
Serviciul de ambulanta din Londra (LAS) a afirmat ca trei femei, care prezentau plagi la nivelul pieptului, spatelui si picioarelor, au primit asistenta de urgenta pe loc si ulterior au fost internate intr-un spital din sudul Londrei, iar cea de-a patra, a carei stare era mai grava, a fost transportata cu un elicopter la o clinica specializata in tratarea traumelor majore. O angajata a Hampton Pub, care a asistat la acest incident, a declarat ca autorul atacului parea total lipsit de control si ca atacul a fost ”absolut neprovocat”. „El doar viza femei”, a spus martora, care a tinut sa-si pastreze anonimatul. 
„Barbatul alerga si a inceput sa le atace. Nu parea ca femeile il cunosteau, a fost un act complet neprovocat. Daca s-ar fi intamplat cu zece sau 20 de minute mai devreme, acolo ar fi fost copii, intrucat chiar acolo se afla o scoala primara”, a adaugat ea. Martora a precizat ca una dintre femeile ranite, care locuieste in zona, este cea care a alertat politia. 
Adauga un comentariu