International

Incident teribil! Un pilot a furat un avion si l-a prabusit peste o casa, ca sa-si ucida sotia

Publicat: 24 mart. 2019
1

Un pilot a fost protagonistul unui incident teribil, incheiat cu o tragedie. Barbatul a furat un avion si l-a prabusit peste o casa, ca sa-si ucida sotia. Pilotul a murit, dar nevasta a scapat cu viata.

Incidentul s-a produs in Gaborone, capitala statului Botswana. Pilotul era la o petrecere, la un club, impreuna cu sotia si alti prieteni.

De la cearta, la tentativa de crima

Potrivit martorilor, cuplul s-a luat la cearta, iar pilotul, care era beat, si-ar fi lovit sotia. Furios, individul a plecat apoi de la petrecere.

Ceea ce nu banuiau cei prezenti e ca individul, care e instructor de zbor, s-a dus la aerodromul unde lucreaza si a furat un avion, decis sa-si omoare sotia prabusind aparatul de zbor peste cladire.

Potrivit ziarului sud-african The Citizen, pilotul si-a sunat mai intai un prieten, ca sa afle exact unde e sotia sa. Prietenul si-a dat seama de intentiile barbatului si i-a evacuat pe toti cei aflati in casa, la petrecere.

Sotia a scapat, pilotul a murit

Momentul in care pilotul zbura cu avionul catre locul unde se afla sotia a fost filmat de un martor. Cateva minute mai tarziu, avionul pe care barbatul l-a furat s-a prabusit peste cladire. A distrus complet casa si 11 masini parcate in apropiere.

Cei prezenti la petrecere au reusit sa scape cu viata, inclusiv sotia pilotului, pe care el voia sa o ucida. Pilotul a murit in incident.

Adauga un comentariu