BZI LIVE

LIVE VIDEO – Încotro se îndreaptă zootehnia din România? Discuţie cu Mihai Mihalache, crescător de bovine, și Mary Eugenia Pană, președinte ACEBOP, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 29 iul. 2021

Vineri, 30 iulie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI Live va fi prezent Mihai Mihalache, crescător de bovine, iar în direct, prin Skype, Mary Eugenia Pană, președintele Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine (ACEBOP) din România. Cei doi invitați ai moderatoarei Raluca Costin vor discuta despre situația zootehniei din România după un an dificil, perioada în care mulți fermieri au renunțat la o parte din efectivul de animale și vor să renunțe la creșterea lor. Motivele care stau la baza acestor decizii sunt subvențiile prea mici (în acest an ajutorul național tranzitoriu este de 5 lei pe cap de bovina), scumpirea furajelor, prețul prea mic la litrul de lapte. În ultimii 10 ani, efectivul de animale din Iași s-a redus cu aproximativ 70 la sută.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu