News Flash:

Incredibil! A confundat mingea cu capul adversarului!

10 Octombrie 2009
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
Incredibil A confundat mingea cu capul adversarului
In Copa Sudamericana, un fotbalist a confundat capul unui adversar cu.. mingea! In meciul dintre Universidad de Chile si Internacional, un fotbalist din Chile a vrut sa respinga mingea din careul sau, insa a nimerit capul unui adversar. Interesant este ca arbitrul a vazut faza, insa nu a acordat penalty.




Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014817 (s)