Magazin

INCREDIBIL! Acest barbat te ajuta sa AUZI vocile MORTILOR – VIDEO

Publicat: 19 mai 2013
1
Un inginer din Statele Unite sustine ca a gasit o metoda prin care poate comunica oricand doreste cu fiica lui, care a murit intr-un accident de masina. Cazul lui Gary Galka a facut inconjurul lumii, dupa ce americanul a construit o serie de aparate care detecteaza undele electromagnetice, despre aceste aparate barbatul afirmand ca l-au ajutat sa inregistreze momentul in care fiica lui decedata ii spune „Te iubesc”.
In anul 2004, Melissa, fiica cea mare a lui Gary, a murit in urma unui accident de masina, iar el i-a fost alaturi in ultimele clipe. Americanul spune ca de atunci a inceput sa fie victima unor experiente paranormale. Galka a inceput sa fabrice din ce in ce mai multe asemenea aparate, pe care le vinde familiilor care doresc sa auda vocea persoanelor pe care le-au pierdut.
Mel-Meter 8704 functioneaza impreuna cu o „cutie a spiritelor”. Familia barbatului sustine ca tine legatura in mod constant cu Mellisa si ca, desi nu au vazut-o niciodata, prezenta ei nu poate fi ignorata in interiorul casei. Aparatele lui Gary au fost prezentate si in cadrul unei emisiuni dedicate spiritismului, „Ghost Adventures”, potrivit evz.ro. 
Adauga un comentariu