Sport

INCREDIBIL: ANAF a luat sub sechestru masinile de lux ale familei Halep!

Publicat: 23 dec. 2014
1
Simona Halep a castigat 4,5 milioane de euro in 2014, o suma binevenita in conditiile in care afacerile familiei sunt in cadere libera.
Simona Halep trebuie sa acopere pierderile lui Stere Halep. Conform unor date ale Administratiei Judetene a Finantelor Publice Constanta, la 31 ianuarie 2014, firma administrata de Stere Halep, tatal sportivei, avea sechestrate mai multe automobile (dintre care doua de lux) dar si o casarie (stana), scrie WOWbiz.ro.

Citeste si: BRAVO! Simona Halep, pe primul loc între tinerele vedete din WTA

Astfel, firma Lacto Mony SRL acumulase datorii la stat in urma carora ANAF a sechestrat un autoturism Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat, o autoutilitara Fiat Ducato si o autospeciala papuc. In afara de asta, fiscul voia sa scoata la licitatie si o stana cu o suprafata de 852 mp. Firma administrata de Stere Halep are ca domeniu de activitate productia si prelucrarea laptelui, avand sediul in comuna Vulturu, judetul Constanta.
In aceste conditii, banii obtinuti de Simona Halep pe terenul de tenis au fost ca o gura de oxigen si pentru afacerile familiei, iar tatal sportivei a reusit sa-si plateasca o parte din datorii.
Adauga un comentariu