Local

Incredibil! Bataie cu bate si cutite intre mai multi tineri, pentru 25 de lei

Publicat: 28 oct. 2013
1

@ Intregul scandal a pornit din cauza sumei de 25 de lei @ Scandalagiii s-au amenintat cu cutitul, s-au fugarit cu bate de baseball si au spart geamul unui autoturism

Scandal in plina strada, in Piata Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun, duminica seara, in jurul orei 23.00. Politistii din cadrul Sectie 1 Politie au intervenit cu mai multe echipaje pentru a aplana un conflict spontan, izbucnit intre trei tineri de 17, 20 si 25 de ani.

„Minorul s-a intalnit cu ceilalti doi si le-a facut cinste cu bere. Cei trei au consumat bauturi alcoolice impreuna si, ulterior, cei doi i-au mai cerut amicului lor suma de 25 de lei pentru a merge intr-un club. Acesta le-a dat banii, insa ulterior, intre ei a izbucnit un conflict spontan, tocmai pe fondul consumului de alcool, iar minorul a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca cei 25 de lei i-au fost luati cu forta”, au precizat surse din cadrul anchetei. Intre cei trei a izbucnit un scandal, iar unul dintre ei a scos din buzunar un cutit, cu care l-a amenintat pe tanarul care tocmai ii facuse cinste. Mai mult, si-a chemat in ajutor si alti amici care locuiau in zona, iar acestia au venit inarmati cu bate de baseball pe care le-au folosit pentru a-l intimida pe tanarul de 17 ani. Scandalagiii s-au fugarit pana au ajuns pe trecerea pentru pietoni si chiar au spart geamul unui autoturism.

„A existat un conflict pe fondul consumului de alcool. Victima este un tanar de 17 ani, care sustine ca a fost talharit de suma de 25 de lei. Facem verificari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si port ilegal de arma alba. De asemenea, doua persoane au fost sanctionate contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice, cu suma de 100 de lei fiecare”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Adauga un comentariu