National

INCREDIBIL. Caderea Guvernului Ponta, LOVITURA DE STAT. Romania revine la DICTATURA

Publicat: 06 ian. 2016
1
Fostul europarlamentar si ministru de Externe, Adrian Severin, a facut o serie de dezvaluiri si acuzatii incredibile pe pagina personala de Facebook, acesta sustinand ca demisia premierului Victor Ponta si caderea Guvernului condus de acesta reprezinta de fapt o lovitura de stat, ceea ce a facut ca Romania sa revina la dictatura carlista, din care se poate iesi doar prin revolutie si razboi. Iata, mai jos, ce a scris Adrian Severin pe Facebook. Fostul ministru de Externe ii considera vinovati de aceasta situatie pe presedintele Klaus Iohannis, pe premierul Dacian Ciolos, pe fostul vicepremier Gabriel Oprea si pe Gigi Becali, care, in opinia sa, sunt cei care conduc Romania. 
„Problema Romaniei in anul 2015 nu este plecarea lui Victor Ponta sau caderea Guvernului Ponta, ci modul in care ele s-au produs – printr-o lovitura de stat – si mai ales ceea ce le-a urmat – inlocuirea democratiei (pentru care, cum necum, in 1989 au murit oameni) cu oligocratia (numita tehnocratie), respectiv cu dictatura. S-a revenit la dictatura carlista din 1938. Or, de aici nu se iese decat prin revolutie sau razboi. Istoria se repeta. Datele concrete ale acestei repetitii confirma butada potrivit careia istoriile care se repeta sunt prima data tragedii iar apoi farse. Intr-adevar, personajele anilor 1938-1940 – Regele Carol al II-lea, Armand Calinescu, Corneliu Zelea-Codreanu, generalul Ion Antonescu – dincolo de merite si pacate, au fost personaje tragice. Personajele anilor 2014-2016 – Klaus Johannis, Dacian Ciolos, Gigi Becalli, Gabi Oprea – sunt doar niste farsori si niste gugumani. Istoria unei natiuni condamnata a fi condusa de farsori si gugumani se termina insa totdeauna tragic”, au fost acuzele incredibile ale lui Adrian Severin.

Vezi si Romanii ies in strada. Nu vor Guvernul Ciolos 

Comentarii
  • Alt hot după nastase ne da lecții de democrație.
    Si dacă ar fi dictatura vom avea parlamentari mai scumpi, sau președinte care sa stea in Romania sau tot in concedii in USA?
    Ce am avut si ce am pierdut?
    Poate jegurile din vârf vor pierde, oamenii de rând sigur nu pierd nimic asta in cazul in care ar fi adevărata dar e doar o fumigena lansata de un îmbuibat contemporan.

Adauga un comentariu