Educatie intima

INCREDIBIL! Ce a facut fiica celebrului Rasputin cu organul tatalui ei! Nu poti sa crezi asa ceva (Atentie, foto explicit!)

Publicat: 07 ian. 2015
Grigori Efimovici Rasputin nu a fost singurul din neamul sau care a avut o existenta demna de o ecranizare. Artista de circ, scriitoare si femeie de lume, Maria Grigorievna Rasputina merita o glorie cel putin egala cu cea a controversatului mistic rus.
 
Vom incepe prin a raspunde la o intrebare fireasca: Cine a fost Maria Rasputin (numele sub care o cunoaste Occidentul)?

Vrei sa stii ce fel de barbat ti se potriveste in pat? Afla aici

Romanele de dragoste pot distruge un cuplu 

 
Grigori Efimovici Rasputin a avut, impreuna cu sotia sa legitima, Praskovia, patru copii. Primul, al carui nume nu se cunoaste, a murit la putina vreme dupa ce a venit pe lume. Cel de al doilea copil este eroina povestii noastre – Matryona (sau Maria) – si singura care i-a supravietuit „sfantului”. Varvara (sau Varia), sora ei mai mica, a fost ucisa de bolsevici chiar in zilele Revolutiei – cam tot atunci cand hoitul lui Rasputin, deshumat, a fost ars pe rug ca sa nu mai ramana nimic din acest om care a reusit sa stranga tot atata ura pe cata iubire adunase. Singurul baiat al sfetnicului si duhovnicului Tarinei Alexandra, Dmitri (sau Mitia) avea sa moara in Siberia, impreuna cu mama sa. Despre ceilalti copii ai lui Grigori Efimovici Rasputin – copiii din flori (zeci, dupa unii, mii, dupa altii) nu se va sti nimic, niciodata.
Fiica Magului Rusiei a avut un caracter demn de al tatalui sau. Cel putin asta releva rapoartele serviciilor de spioinaj rusesti, care au „urmarit-o”, toata viata, pana in 1977, cand s-a stins, la varsta de 78 de ani. Departe de a se simti jignita de zvonurile care circulau despre ea, Maria Rasputin a reusit sa se foloseasca, in interesul ei, de aceasta imagine infama, care poate ar fi doborat alte femei.
 
La putina vreme dupa moartea tatalui sau si, in orice caz, dupa izbucnirea revolutiei bolsevice, Maria a parasit Rusia pentru Apusul Europei. Si cum nici acolo nu-si afla un loc, a trecut Oceanul.
 
Dresoare de lei si ursi
In perioada interbelica, fiica lui Rasputin a lucrat intr-un circ. Nu, nu a fost pusa in cusca si aratata cu degetul, drept fiica celui mai controversat om din apusa Rusie Tarista (desi ar fi putut castiga bani frumosi doar din acest detaliu al biografiei ei). Insa tot intr-o cusca s-a aflat. Cea a leilor. Pentru ca Matryona a fost dresoare de lei (si de ponei, de elefanti si de ursi ori alte animale salbatice, pe care reusea sa le stapaneasca doar cu privirea ei hipnotica, mostenita de la tatal sau – OCHI DE RASPUTIN), pentru compania de circ „Ringling Bros” si mai apoi pentru „Barnum & Bailey” si altele. A inceput ca dansatoare si contorsionista, insa talentul ei de a imblanzi animalele nu putea fi trecut cu vederea…
 
A fost nevoita sa plece de sub cupola fascinanta a circului – unde se simtea, clar, in elementul ei –, dupa ce a fost ranita de un urs. A plecat atunci sa lucreze pe un santier naval, la Los Angeles, asezandu-se in sfarsit la casa ei, in cartierul Silver Lake (care nu se bucura de o reputatie prea buna).
 
Maria Rasputina si Anastasia, fiica pierduta a Tarului Rusiei
Unul dintre episoadele interesante ale vietii ei s-a petrecut in 1968, cand Maria Rasputin si prietena ei Patte Barham – o jurnalista cunoscuta, fost reporter de razboi pe frontul din Coreea – au sustinut ca au gasit-o pe fiica pierduta a Tarului Rusiei, Anastasia (Anna Anderson). Mariei ii placea sa fie in centrul atentiei, avea nevoie de bani si de faima… totusi, s-a retras foarte repede din campania in favoarea presupusei fiice a lui Nicolae al II-lea, care ar fi scapat de gloantele plutonului de executie de la Ekaterineburg, in iulie 1918. Marturia Mariei Grigorievna Rasputina – ca una care traise in preajma Romanovilor – era esentiala pentru confirmarea sau infirmarea identitatii Anastasiei. Retragerea ei din anturajul Annei Anderson a ridicat in epoca foarte multe semne de intrebare.
 
A scris trei carti despre Rasputin
Daca nu a s-a imbogatit de pe urma Anastasiei, a facut insa bani frumosi, toata viata ei, de pe urma tatalui sau. Si nu vorbim numai despre bunurile si banii stransi de Grigori Efimovici (serviciile secre bolsevice mentioneaza undeva ca ea ar fi scos din tara sume uriase care ii apartinusera lui Rasputin, precum si multe obiecte din casa in care acesta locuise la Sankt Petersburg). In varsta de 17 de ani la vremea mortii tatalui sau, ea incepuse deja sa-i gestioneze o parte din bunuri, inca din timpul vietii lui.
 
Matryona a gestionat toata viata imaginea lui Rasputin. A incercat sa indeparteze umbrele infame si sa pledeze pentru o „inocenta ponderata” a acestuia. Anumite aspecte, care aduceau bani frumosi, au fost totusi speculate: de exemplu, faptul ca avea suprinzatoare calitati ale mintii, ca avea o privire hipnotica si… un sex urias.
 
Care e adevarata poveste a organului sexual al lui Rasputin?
Daca e sa dam crezare propriilor marturii adunate in carte, ca si zvonurilor care au circulat cu privire la madularul lui Rasputin, atunci ar trebui sa acceptam una dintre aceste doua istorii:
 
a) Varianta Mariei: a cumparat de la Paris, de la un grup de doamne din fosta aristocratie rusa, organul genital al tatalui sau, care fusese pus in formol si transformat in obiect de cult. Maria doar a povestit aceste fapte, dar nu a exhibat niciodata recipientul cu pricina, care a fost pus la pastrare in pivnita casei ei din Silver Lake. Cel care avea sa cumpere mai tarziu locuinta, a descoperit borcanul cu organul si, multa vreme, nu a stiut ce sa faca totusi cu el. La inceputul anilor 90, a incercat sa-l vanda printr-o casa de licitatii. Obiectul suscita interes… insa, la o testare a autenticitatii lui, s-a dovedit ca nu era decat o specie de castravete de mare, pusa in formol, candva.
 
b) Varianta custodelui Muzeului Erotismului din Sankt Petersburg (unde un borcan cu sexul urias al lui Rasputin este expus inca de acum 10 ani): madularul lui Rasputin a fost cumparat, de la Paris, printr-un intermediar, posibil chiar de la mostenitorii Mariei Rasputin (nepoata acesteia locuieste acum in Franta si traieste din sustinerea de conferinte despre Rasputin si fiica lui). S-ar parea ca, inainte de a vinde casa din Silver Lake, mostenitorii au plecat de acolo si cu madularul mult ravnit – si-n viata si-n moarte – al stramosului lor. Ulterior, cumparatorul casei e posibil sa fi incercat sa profite de faima Mariei si a tatalui sau, dar uite ca a fost dat de gol, scrie revistafelicia.ro.
 
Violarea lui Rasputin
Nimeni nu poate baga mana-n foc, pentru autenticitatea niciuneia dintre aceste variante. Mai multe lucruri vor fi revelate, se pare, in cartea care va aparea curand, semnata de prietena Matryonei, Patte Barham. Jurnalista a anuntat ca s-a bazat pe amintirile Mariei, pe lungile si interesantele lor conversatii, iar cartea va fi „sexcitanta si interesanta, dar nu amuzanta”. Si se va numi… „Violarea lui Rasputin”.
 
Ar fi creditat fiica „magului” o astfel de carte? Nu putem sti. Ce se stie sigur este ca Maria Grigorievna Rasputin este ingropata la Cimitirul Angelus-Rosedale din Los Angelus. Nu are decat o placa pe mormant – nimeni nu i-a ridicat o cruce, dupa traditia ortodoxa. In schimb, intr-un lacas sapat alaturi de piatra tombala, se afla mereu… o sticla de votca.
Adauga un comentariu