Magazin

Incredibil ce s-a ales de Camelia Constantinescu, fosta iubita a lui Stefan Banica. A pierdut locuinta si a ajuns, practic, in strada

Publicat: 14 mai 2019
1

Lovitura neasteptata pentru fosta iubita a lui Stefan Banica Junior! Banca este pe cale sa-i ia locuinta Cameliei Constantinescu, nimeni alta decat femeia care are un copil cu celebrul artist, dupa ce nu a rambursat un credit obtinut in urma cu mai multi ani. Numai in pielea Cameliei Constantinescu, fosta partenera de viata a lui Stefan Banica Junior, sa nu fii! A fost data in judecata de Banca Comerciala Romana, in urma cu mai multi ani, iar instanta a dat decizia: a aprobat executarea silita a femeii, alaturi de actualul partener de viata, care a fost girant! Si este vorba de o suma ”maricica”, peste 70.000 de euro! 

Cum arata Lavinia Pirva in ultimul trimestru de sarcina. Viitoarea mamica este destul de activa – FOTO

Solutia pe scurt: ”Admite cererea de incuviintare a executarii silite formulata de Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Catalin Visan si Manuel Andrei Dorcioman, privind pe creditoarea Banca Comerciala Romana SA si pe debitorii Constantinescu Camelia Teodora si Schally Alexandru Romuald. Incuviinteaza executarea silita a titlului executoriu reprezentat de actul de adjudecare din 30.01.2019, emis de Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Catalin Visan si Manuel Andrei Dorcioman in dosarul de executare nr. 2741/2018, pentru predarea silita a imobilului situat in (…), si pentru recuperarea cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevazute de lege.

Ia act ca in baza art. 898 alin. (2) Cod procedura civila, daca debitorii lipsesc sau refuza sa deschida, executorul judecatoresc are dreptul de a patrunde fortat in imobilul a carui predare se solicita, cu ajutorul agentilor fortei publice sau al reprezentantilor Jandarmeriei, fara a fi necesara autorizarea instantei”. Iar decizia este definitiva, fara cale de atac pentru fosta iubita a lui Stefan Banica Junior.

Adauga un comentariu