Magazin

INCREDIBIL! Ce sume uriase incaseaza vedetele pentru a se balacari la TV

Publicat: 06 dec. 2014
1
Cine s-a intrebat vreodata de ce oare se umilesc multe dintre vedete in direct la posturile TV are acum un raspuns: pentru bani. Bani grei, scrie libertatea.ro, care prezinta un top al tarifelor pe care le percep starurile contemporane pentru a-si spala rufele in public.
Bianca Dragusanu, cea mai scumpa
Dintre vedetele care si-au expus intimitatile pe micul ecran, Bianca Dragusanu a ajuns preferata realizatorilor de emisiuni tabloide. A stiut cum sa isi creeze un nume, astfel ca din „blonda lui Bote„, Bianca a devenit rapid mai populara decat mentorul sau. A speculat la maximum orice despartire si impacare cu barbatii din viata ei, a transformat nunta intr-un show si divortul la fel.
Libertatea vorbeste despre nu mai putin de 10.000 de euro pe care blonda i-ar fi incasat pentru doua ore de emisiune la Dan Capatos, atunci cand  si-a justificat escapada amoroasa cu Adrian Cristea, cea care a dus la divortul de Victor Slav.
A doua zi, Bianca era la „Acces direct„, de unde i-ar mai intrat inca 5.000 de euro in cont. Orice alta aparitie in direct a divei ii costa pe producatorii emisiunilor de scandal intre 1.000 si 1.500 de euro.

Vezi si 10 vedete din Romania cu si fara machiaj 

Dezvaluiri pentru 500 de euro
Dar emisiunile tabloide, in general cele de la Antena 1, Pro TV si Kanal D, mai au in prim-plan si alte vedete. In vreme ce Andreea Mantea isi face publica relatia cu nabadai pe care o are cu luptatorul Cristian Mitrea, Andreea Balan apare pentru a-i mai da o replica lui Keo, iar Anda Adam pentru a se fali cu noua ei cucerire. Iar „pretul” pentru fiecare aparitie ce anunta o megadezvaluire este de 500 de euro, potrivit monden.acasa.ro.
Telenovele cu contract
Si viata sotilor Lis, expusa in fel si chip in fata telespectatorilor, are, desigur, pretul ei. Mai exact, s-ar vorbi ca Antena 1 ar fi incheiat un contract de 5.000 de euro cu familia fostului primar pentru ca cei doi sa apara in mod regulat in emisiuni. Suma ar fi fost suplimentata atunci cand realizatorii emisiunilor au vazut ca povestea are succes la public.
Mult mai putin a incasat insa Simona Sensual de pe urma audientei pe care a provocat-o la Kanal D dezvaluirea potrivit careia ar urma sa devina mama: 150 de euro. Asta poate si pentru ca sarcina era pur si simplu inventata!
Catalin Maruta, Simona Gherghe, Dan Capatos si Madalin Ionescu sunt cei care arunca bani multi pe piata, mai scrie publicatia, fiecare dintre emisiunile pe care acestia le prezinta avand zilnic un „buget de dezvaluiri” de 1.000-2.000 de euro.




Adauga un comentariu