Actualitate

INCREDIBIL! Criminalul de la Sapoca a vrut sa le ceara magistratilor sa il lase in libertate

Publicat: 19 aug. 2019
1

Barbatul de 38 de ani care a omorat cinci pacienti si a ranit alti opt la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din Buzau isi dorea sa fie lasat acasa. Barbatul lucra cu ziua acolo unde era chemat si traia cu mama lui. Oamenii spun ca nu era deloc violent, dar se mai certa cu mama lui cand consuma alcool. Barbatul de 38 de ani din localitatea Sageata, judetul Buzau, care a atacat cu un stativ pentru perfuzii, in noaptea de sambata spre duminica, 13 pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Sapoca, era cunoscut in comuna drept un om muncitor, care nu a creat probleme.

Acuze GRAVE facute de mama femeii ucise la Spitalul Sapoca: A primit spaga de la ala de azi-noapte si a dat-o pe ea ca pe un caine

Desi are 38 de ani, locuia cu mama sa, nefiind casatorit. Mama barbatului nu-si explica ce s-a intamplat, mai ales ca fratii si prietenii l-au vizitat in ziua tragediei. „Baiatul a fost la el, a vorbit cu el la spital, au mancat covrigi, au ras si peste noapte ce s-a intamplat nu stiu. El a mai fost internat la Sapoca… S-au intors, cand au venit acasa mi-au zis foarte frumos: ”, a declarat mama barbatului. Ea a spus ca barbatul sufera de epilesie si ca era „foarte agitat, foarte nervos” cand avea crize, dar se afla sub tratament.

Unul dintre prietenii care l-au si vizitat pe barbat la spital a declarat ca, luni, acesta dorea sa vina acasa. „Sunt un prieten foarte bun cu el, de multi ani. Nu era violent deloc, nu avea nicio treaba cu nimeni. Nu pot sa inteleg, el oricum era sub tratament. Probabil nu a mai judecat in timpul ala (…) Nu se astepta nimeni la asa ceva, chiar am lasat numarul de telefon, pe al meu si al fratelui lui, luni zicea ca vrea sa vorbeasca cu doctorii sa-l scoata de acolo, sa ma duc sa-l iau… Cand am fost la el judeca la fel ca un om normal. L-a intrebat pe fratele lui despre casa, ce a facut, cum a facut. Am stat cam o ora si jumatate afara cu el”, a povestit prietenul sau.

Adauga un comentariu