Local

Incredibil. Cumătrul deputatului Marius Bodea își face fabrică de chimicale în municipiu. Parlamentarul zero nu vede acum poluarea?

Publicat: 28 feb. 2020

Bătaie totală de joc la adresa locuitorilor Iașului. Deputatul scandalagiu Marius Bodea a ajuns să țipe în gura mare că municipiul iași este un oraș poluat, că autoritatea locală nu își face treaba și că ieșenii suferă. Pe lângă faptul că Bodea manipulează ieșenii și prezintă ba date false, acesta nu spune nimic despre faptul că prietenii săi își fac tocmai fabrici ce poluează aerul din oraș.

Firma Chemical Company a cerut avizul Consiliului Local pentru un plan urbanistic zonal (PUZ) privind construirea unei hale de producție și depozitare în Bulevardul Chimiei , nr.14. Este vorba de o societate controlată de Radu Gabriel Ciobanu și Ștefan Ciobanu. Firma Chemical Company vrea practic să facă o fabrică de chimicale în municipiu, într-o zonă cu blocuri, unde sunt și locuințele ANL.

Este aceeași firmă care a făcut tranzacții dubioase cu deputatul Bodea în ceea ce privește achiziția unor autoturisme de lux.

În 14 ianuarie 2016, firma Chemical Company SA a achiziționat un autoturism marca Mercedes cu suma de 106.900 lei. Autoturismul Mercedes din anul 2002, era vândut de Marius Bodea către firma Chemical Company SA pentru suma de aproximativ 23.000 euro. Prețul plătit de aceasta firmă este unul uriaș, ținând cont de faptul că, pe site-urile de specialitate, un model asemănător de Mercedes Benz se vindea cu cel mult 12.000 euro.

Este greu de crezut că o firmă privată cumpără o mașină la un preț dublu doar așa, fără să exite vreun interes. Mai mult, Bodea i-a botezat și copilul lui Radu Gabriel Ciobanu. Firma Chemical Company se ocupă de fabricarea de produse chimice anorganice. În acest caz, Marius Bodea nu vede poluarea, nu vede faptul că locuitorii din zonă deja se plâng de un miros pestilențial. Bodea urlă mereu că este cinstit și că se luptă cu mafia, când realitatea este cu totul alta.loading...

Adauga un comentariu