National

Incredibil! Darius Valcov: „Laura Codruta Kovesi m-a pus sa semnez!”

Publicat: 27 iul. 2018
1

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a facut vineri seara dezvaluiri care cutremura justitia din Romania.    

Valcov a declarat ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi i-a cerut personal sa semneze recunoasterea faptei de trafic de influenta, in schimbul unei pedepse de trei ani cu suspendare.

Consilierul premierului a precizat, vineri seara, ca nu-si asuma recunoasterea pe care a semnat-o.

„Recunoasterea mea, ca s-a spus la un moment dat ca eu am dat o recunoastere, este facuta de procuror cu avocat. Semnata (de Darius Valcov – n.r.), dar facuta de cei doi. (…) Am urcat la zeita, la Nefertiti pentru a mi se spune ca trebuie sa semnez”, a sdeclarat Darius Valcov la Romania TV.

Intrebat daca a fost la Laura Codruta Kovesi, Valcov a precizat: „Bineinteles! In timpul in care am fost la… Procurorul mi-a spus foarte clar: Domnule, eu am o problema. Sotia mea, notar fiind, a luat 200.000 de euro de la o persoana pe care eu am avut-o inculpat. Persoana nu mai e inclupata acum, dar mie mi s-a spus foarte clar: Cei 200.000 de euro care i-a luat sotia mea ca notar nu avea cum sa-i ia sotia in acelasi timp in care eu anchetam pe celalalt si daca nu rezolv problema cu tine capra se muta”, a dezvaluit Valcov.

Comentarii
  • Toti infractorii sunt eroi acum dupa demiterea Codrutei. Da, esete adevarat ca Codruta l-a trimis sa faca aranjamente in cimitir si tot ea l-a pus sa ascunda tablourile in pereti. Jigodiile ordinare, macar sa taca din gura. Hotii striga hotii. Ce cauta acest hot in guvern, sa-i invete pe guvernanti sa fure? Afara cu hotii din guvern.

Adauga un comentariu