Actualitate

Incredibil. Deputatul scandalagiu Marius Bodea a fost prins cu minciuna. Manipulare grosonala prin intermediul unor fițuici finanțate cu banii din Parlament. Iată dovadă!

Publicat: 22 feb. 2020

Deputatul zero al Iașului, liberalul Marius Bodea, continuă să-și bată joc de ieșeni. Bodea, care tocmai a pierdut competiția privind candidatură la Primăria municipiului Iași, nu s-a împăcat cu ideea și continuă să iasă în spațiul public cu minciuni și manipulări grosolane.

Mai nou, Bodea continuă să pună presiune pe opinia publică prezentând o serie de informații false despre poluarea din municipiu.

Deputatul zero s-a dus în Podu de Piatră unde a filmat stația de măsurare a calității aerului amplasată acolo, încercând să denatureze adevărul. Concret, Marius Bodea a spus că în zonă stației de măsurare a fost pusă o perdea verde de copăcei pentru a curată aerului și stația să ingresitreze date greșite.

Lucru total fals. Boscheții din zonă respectivă au cel puțin 15 ani, lucru pe care îl știu și locuitorii din cartier, și nicidecum nu reprezintă o perdea verde amplasată special. Ulterior, deputatul zero a plușat și a menționat că mașinile societății de salubritate a primăriei, Salubris SĂ, spăla doar în Podu de Piatră pentru a menține praful la sol, de asemenea pentru a schimbă datele de măsurare. Culmea, aparatele GPS montate pe mașinile Salubris SA , arată cât se poate de clar pe unde au mers mașinile respective în municipiu. Însă Bodea nu ține cînt de acest lucru și încearcă să manipuleze ieșenii.

Finanțează minciuni în fițuici locale din banii Parlamentului

Nemulțumit de faptul că actualul edil Mihai Chirica stă mult mai bine decât el i sondaje și că îi poate luă locul în cadrul PNL , Bodea a ieșit la atac. Cu ajutorul unor fițuici și site-uri obscure, deputatul zero a propagat minciunile respective. Că deputat în Parlamentul României, Marius Bodea, beneficiază și de o sumă forfetara lunar.

Așa se face că pentru 8-900 lei pe luna, „deontologii” de la Ziarul de Iași se prostituează politic promovând la greu minciunile și manipulările deputatului zero. Pentru aceeași sumă și pseudojurnalistii Aurel Dobasu și Gabriel Gachi promovează minciunile lui Bodea pe unele site-uri obscure. Nu este pentru prima oară când Bodea promovează tot felul de minciuni în spațiul public. Ieșenii ar trebui să înțeleagă că acest personaj care s-a folosit de banii Aeroportului Iași pentru a-și finanata campania electorală din 2016 nu face altceva decât să manipuleze într-un hal fără de hal pentru a-și face o imagine mincinoasă în ochii publicului.loading...

Adauga un comentariu