Magazin

INCREDIBIL. Doi Bigfoot, fotografiati intr-o padure – FOTO

Publicat: 03 oct. 2013
Pasionatii au asteptat ani de zile pentru a-l vedea din nou pe Bigfoot, iar acum au avut parte de o surpriza inedita: au vazut doua astfel de creaturi. Fotografiile incredibile, realizate in urma cu doar doua saptamani, in apropiere de Bradford, Pennsylvania, par a arata doi Bigfoot care merg printre copaci.
John Stoneman sustine ca a zarit cele doua bestii de 2 metri inaltime foarte aproape de o strada principala in Parcul Kinzua. Barbatul, in varsta de 57 de ani, se intoarcea de la un festival cu prietena sa cand au vazut creaturile misterioase. El le-a facut repede cateva fotografii. Din pacate, el nu a avut prea mult timp la dispozitie, intrucat se afla la volanul masinii, iar in spatele lui se formase o coada de autovehicule care il claxonau.
„Nu sunt sceptic, nu cred in asa ceva, dar nu a fost un urs, puteti sa ii vedeti blana. Este mai lat la umeri si statea ca un om, ca un… Bigfoot. Zona asta este cunoscuta pentru aparitiile lui Bigfoot, dar aceasta este prima oara cand am vazut asa ceva. Merg prin padure in fiecare saptamana.”, povesteste John. 
Cativa experti au declarat in cadrul unei conferinte recente din Texas ca au dovezile existentei lui Bigfoot si ca au colectat mostre ADN de la el. Proiectul Genomului Sasquatch a cheltuit peste 500.000 de dolari cautand dovezi ale existentei sale in ultimii cinci ani, potrivit rtv.net.
Comentarii
Adauga un comentariu