Actualitate

INCREDIBIL! El este „Omul Paianjen” din Iasi! A sarit de la balcon, de la etajul trei, pentru ca nu-si gasea cheile! A luat-o la fuga cand a aterizat!

Publicat: 30 mai 2017

@ Situatie demna de cascadorii rasului la Iasi @ Un barbat a sarit de la etajul trei pentru ca nu-si gasea cheile cu care tocmai se incuiase in apartament @ Politistii, medicii si jandarmii l-au cautat ore intregi, pentru ca, atunci cand a ajuns pe pamant, s-a ridicat si a plecat @ Un vecin a observat totul si s-a crucit cand a vazut ce s-a intamplat cu barbatul @

Caz incredibil la Iasi. Un barbat in varsta de 41 de ani si-a uimit vecinii dupa ce a sarit de la etajul trei. Luni, pe la orele pranzului, un apel la numarul unic de urgente 112 anunta ca un barbat a cazut in gol de la etajul trei.

Un echipaj medical si politistii au mers pe strada Orientului din Municipiul Iasi sa-i acorde primele ingrijiri medicale. Atat politistii cat si medicii s-au crucit atunci cand la locul indicat nu au gasit pe nimeni.

Valentin, cand a sarit pe geam a fost vazut de catre un vecin aflat la un etaj mai jos. Acesta a cerut ajutorul salvatorilor, insa a incremenit cand oamenii legii au ajuns la fata locului, dar nu au gasit pe nimeni. Practiv, dupa ce a sarit de la etajul trei, Valentin s-a ridicat si a plecat. Mai multi politisti si jandarmi au plecat pe urmele sale crezand ca il vor gasi in apropiere.

Noroc sau indemanare?

Dupa mai multe ore de cautari, oamenii legii l-au gasit pe barbat la niste prieteni. Acesta nu a dat prea multe explicatii in legatura cu gestul sau politistilor, iar intr-un final a acceptat sa mearga la spital. Acolo le-a povestit medicilor ca a fost incuiat in locuinta de catre concubina sa si a sarit pe geam.

Barbatul a avut noroc cu carul, avand in vedere ca a cazut de o inaltime mare si s-a ales cu o simpla luxatie si cateva zgarieturi. Vecinii barbatului spun ca a fost o minune la mijloc.

„A sarit de la etajul trei si nu a patit nimic? Ce sa zic… Minune. Altii se impiedica si mor, iar el de la etajul trei? Nu am vazut cand a cazut, dar sunt uimit. Probabil ca a cazut pe ceva mai moale, nu a venit chiar de beton”, a spus un vecin de-al barbatului.

Pentru isprava sa, barbatul nu va fi tras la raspundere, insa politistii il vor supraveghea. In bloc nu este cunoscut drept un om problema, insa se zvoneste ca din cand in cand ar fi prieten bun cu paharul.

Dupa ce a fost investigat in Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul Sfantul Spiridon a fost trimis si la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigatii. Ulterior barbatul a ajuns la domiciliu. Poate ca, pe viitor ar trebui sa-i faca o dublura la cheie si sa nu mai puna pe drumuri o armata de oameni.loading...

Adauga un comentariu