Magazin

INCREDIBIL! Femeia care a murit de CANCER si a INVIAT dupa trei zile a povestit VIATA de dincolo

Publicat: 05 sept. 2015
1

In anul 1964, intreaga presa din regiunea Altaiului, nordul indepartat al Rusiei, vuia despre un caz miraculos: o femeie de 40 de ani, din ora­sul Barnaul, murise si inviase dupa trei zile.

Klavdia Us­tiuja­nina era o femeie simpla, ce avusese parte de o viata chi­nui­ta. In anul in care a implinit varsta de 40 de ani, fe­meia a fost lovita de o alta pedeapsa: i s-a pus un diagnostic crud – cancer avansat la pancreas. Medicii nu ii dadeau sanse mari de supravietuire, insa Izrael Isaevici Neimark, un renumit medic chirurg si un om ex­ceptional, nu s-a lasat „intimidat” de aceasta afec­tiune ucigatoare si a hotarat ca pacienta sa fie operata imediat, convocand pentru interventie cativa colegi chirurgi cu o vasta experienta. Cand au deschis insa abdomenul pa­cientei, doctorii au realizat ca femeia era un cadavru ambulant: toate organele interne erau „mancate” de cancer! In timpul interventiei chirur­gicale, inima pacientei s-a oprit si, cu toate eforturile, medicii nu au mai reusit sa o aduca la viata, scrie formula-as.ro.

A inviat dupa trei zile

Pro­fesorul Neimark si-a sters fruntea cuprinsa de sudoare si a soptit, stors de vlaga, infrant intr-o batalie ne­dreapta: „Scoateti de aici cadavrul!” Trupul neinsu­fletit a fost dus la morga spitalului, unde a stat timp de trei zile, pana ce rudele au venit sa il ridice pentru inmormantare. Si atunci, s-a intamplat incredibilul: infirmierii au constatat ca femeia da semne de viata.

Sub privirile lor ingrozite, Klavdia a inceput sa se miste, a deschis ochii si gura ei se straduia sa articuleze ceva. Intreg spitalul s-a alertat si medicii au demarat operatiunea de resus­citare. Asa ceva era de-a dreptul un miracol! Nu se mai pomenise ca un om sa zaca timp de trei zile la morga si apoi sa se in­toarca la viata! Dupa ce Klavdia si-a revenit complet in simtiri, a povestit tot ceea ce se petrecuse cu ea in timpul mortii.

Viata de dincolo

Marturia ei a uluit atat familia, cat si intreaga echipa de medici ai spitalului. „Cand am murit, nu am simtit cum sufletul mi-a iesit din trup, dar deodata, mi-am vazut corpul intins pe masa de operatie. Stiam ca am murit si asta nu mi-a trezit nicio emotie, de parca as fi vazut un obiect oarecare si nu trupul meu. Vedeam si auzeam cum medicii se straduiesc din rasputeri sa ma readuca in simtiri. Dintr-odata, m-am trezit intr-o alta lume, unde nu existau nici case, nici oameni, nici animale, nimic din ceea ce mi-era familiar. O alee se intindea de-a lungul unui camp cu iarba de un verde crud, o alee nici larga, nici ingusta, al carei capat se pierdea in zare. Soare nu se vedea, insa totul era invadat de o lumina splendida. Simteam ca nu sunt pe Pamant si am fost cuprinsa de dorinta covar­si­toare de a desco­peri unde ma aflu. In stanga mea se ve­dea o poarta imensa, stralucind ca un soare or­bitor, ce-mi amintea de poarta bisericii de la mine din localitate. Cand am intors privirea in dreapta, am vazut cum spre mine se indreapta o femeie inalta, cu capul acoperit, cu o tinuta sobra, purtand o roba lunga, ca o haina monahala. Cand picioarele ei atingeau pamantul, iarba se unduia sub greutatea pasilor, insa cand talpa se ridica, firele ierbii stateau drepte, ca si cum nimic nu le strivise. Acum stiu ca femeia aceea era ingerul meu pazitor. Ajungand in dreptul meu, a rostit deodata: «Doamne, unde o trimitem pe femeia aceasta?». O voce tunatoare, dar blanda, a umplut ae­rul: «Trebuie trimisa inapoi! Timpul ei nu a sosit inca!». Apoi, m-am trezit in trupul meu, la morga.”

Dar miracolul nu se incheiase aici! Se pare ca, in timpul mortii sale clinice, femeia se vindecase complet de cancer! Drept dovada a ramas raportul complet al medicului care a tratat-o si a operat-o, al profesorului Neimark, document ce a iesit din nou la iveala dupa prabusirea comunismului, cand o parte din dosarele KGB-ului au fost desecretizate si facute publice.

Adauga un comentariu