Magazin

INCREDIBIL. Fierbe aceste frunze si poti sa scapi de diabet

Publicat: 20 iul. 2016
1
Diabetul este o afectiune comuna, care afecteaza multi oameni la nivel mondial. El apare atunci cand pancreasul opreste producerea de insulina sau atunci cand organismul nu este capabil sa utilizeze in mod corespunzator insulina care este prezenta in organism. Cu acest remediu simplu poti scapa de diabet, fara medicamente! Exista mai multe remedii naturale care pot ajuta la reglementarea nivelului de zahar din sange, dar aceasta este cea mai eficienta si pentru prepararea ei ai nevoie doar de cateva frunze de mango.
Iata cum puteti face acest remediu:
Mai intai se iau 10 pana la 15 frunze de mango, apoi se pun la fiert intr-un reicpient cu apa si se lasa la infuzat peste noapte. Dimineata se bea ceaiul rezultat pe stomacul gol. Pentru rezultate optime, ar trebui sa utilizati aceasta metoda timp de doua sau trei luni.
De asemenea, puteti usca frunzele intr-un loc intunecat. Utilizati o jumatate de lingurita de acest mango sub forma de pulbere frunze de doua ori pe zi. Aceste frunze sunt foarte benefice pentru sanatatea noastra generala, deoarece acestea sunt bogate in vitamine, enzime, antioxidanti si alte minerale. Ele pot trata multe afectiuni de sanatate, cum ar fi: febra, diaree, insomnie, varice, astm, bronsita si raceli. De asemenea, aceste frunze pot scadea tensiunea arteriala si intari vasele de sange.
Comentarii
Adauga un comentariu