Sport

INCREDIBIL! Florin Andone, trimis la echipa a doua la Cordoba

Publicat: 17 feb. 2015
1

Florin Andone a devenit la finalul anului trecut si în prima luna din 2015 un fenomen la Cordoba. Adus vara trecuta de la Atletic Baleare, din Segunda B, pentru a întari echipa secunda, atacantul român a ajuns, sub mandatul lui Miroslav Djukic, titular în prima echipa a andaluzilor, în Primera. Cu trei goluri marcate în primele sale partide în Cupa si La Liga, Andone parea ca si-a câstigat definitiv un loc în primul unsprezece al tehnicianului sârb.

Cu toate acestea, însa, prestatiile mai slabe din meciurile cu Celta Vigo si Almeria, ambele pierdute de Cordoba, l-au facut pe Djukic sa încerce sa schimbe ceva în formula sa de start. Primul sacrificat a fost tânarul atacant român, care, în meciul cu Sevilla, de etapa trecuta, a fost trecut pe banca de rezerve. În locul sau a fost titularizat Heldon, jucator adus în aceasta iarna de la Sporting Lisabona. Nici asa, însa, planul antrenorului Cordobei nu a dat roade, pierzând în fata Sevillei într-un mod categoric, cu 0-3.

Citeste si: Ce SANSA! Florin Andone, aproape de prima selectie la nationala

În schimb, daca la prima echipa a fost ”retrogradat” la banca de rezerve, Andone a fost retrimis la echipa a doua, pentru care nu mai jucase din noiembrie, pentru a o ajuta sa lupte împotriva retrogradarii. Astfel, duminica, 15 februarie, în meciul Cordoba B-Melilla, Andone a fost titularizat în echipa secunda, dar nu si-a putut ajuta prea mult fostii colegi. Andaluzii au pierdut, 1-0, iar Cordoba B se afla pe locul 15 în clasament, cu 27 de puncte dupa 25 de etape.

Citeste si: Florin Andone este un idol in Cordoba! Spaniolii se inghesuie sa-l vada pe viu

În urma cu nicio luna, pe 24 ianuarie, Florin Andone era titular în meciul cu Real Madrid, pierdut la limita de cordobezi, cu 1-2. Atacantul român a avut si cea mai mare ocazie a andaluzilor în acea partida, la un lob peste Casillas care a lovit bara transversala.

Chiar daca a jucat pentru echipa a doua, Florin Andone nu-si va pierde locul din lotul primei formatii, cu care se va antrena si va juca în continuare. Cum este înca înregimentat si la echipa a doua, va putea juca, în paralel, pentru ambele formatii. Pâna acum, românul a înscris câte doua goluri pentru fiecare din cele doua echipe în campionat.

Citeste si: Florin Andone, laudat in Spania: „Se bate si cu Pepe de la Real Madrid”

Adauga un comentariu